CANON EOS 250D + EF-S 18-55 IS STM

CANON EOS 250D + EF-S 18-55 IS STM

CANON EOS 2000D + EF-S 18-55 IS + EF 75-300 DC

CANON EOS 2000D + EF-S 18-55 IS + EF 75-300 DC

CANON EOS 6D Mark II ohišje

1.549,00 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
CANONEOS6DMARKIIOHIŠJE
Preveri zalogo v trgovini

Ni na zalogi

Možnost zamenjave staro za novo

Brezplačna dostava od 300€

Najhitrejša dostava izdelkov

Najboljše cene na trgu

Majhen fotoaparat s tipalom polne velikosti z velikim srcem

Ta fotoaparat DSLR, katerega zasnova postavlja nova merila, je zaščiten s tesnili, odpornimi na prah in vlago, poleg tega pa vam bo takoj domač in ga boste brez težav uporabljali z obstoječo opremo za fotoaparate EOS.

Ogled celotnih specifikacij

Vaši nadaljnji ustvarjalni koraki pri fotografiranju

Portretni fotografi bodo navdušeni nad majhno globino polja, ki jo zagotavlja tipalo polne velikosti fotoaparata EOS 6D Mark II, in možnostjo zajema trenutnih izrazov oseb pri 6,5 sličice na sekundo. Pri fotografiranju pokrajin tipalo z ločljivostjo 26,2 milijona slikovnih pik zajame slike, ki so polne podrobnosti in imajo širok dinamični obseg, rezultat pa so slike, ki izžarevajo realistično globino in jasnost.

Več informacij

Natančno ostrenje za izjemno ostrino

Za napredno samodejno ostrenje se uporablja 45 križnih točk za izjemno natančno ostrenje tudi v temnejših svetlobnih razmerah, kot je mesečina. Brezskrbno fotografirajte z majhno globino polja in sledite subjektom, ki se premikajo po prizoru.

Več informacij

Precision focusing for critical sharpness

Vaše okno v svet

Iskalo z veliko pentaprizmo fotoaparata EOS 6D Mark II zagotavlja izjemno jasen pogled na svet in vam omogoča oblikovanje pristnih odnosov s subjekti, s tem pa bo vaše fotografiranje bolj instinktivno.

Your window on the world

Zajemanje s katerega koli kota

Zaradi vrtljivega zaslona fotoaparata EOS 6D Mark II, ki ga lahko potisnete navzven in obračate v katero koli smer, je fotografiranje z nizkih zornih kotov ali zajemanje prostranih prizorov nad glavami popolnoma enostavno. Za pristnejše portrete poskusite fotografirati v višini pasu.

Compose from any angle

Vgrajen GPS* vam sledi na vsakemu koraku

Vsako sliko geografsko označite s trenutno lokacijo, in to kjerkoli se potepate po svetu. Ta možnost je odlična za iskanje lokacij ali natančno označevanje slik, ko želite opisati svoje dogodivščine.

Oblikovan za povezavo s pametnimi napravami

Fotoaparat EOS 6D Mark II s tehnologijo Bluetooth® omogoča preprosto vzpostavitev brezžične povezave z vašo pametno napravo**. Poiščite in izberite slike na zaslonu naprave in jih delite s prijatelji. Napravo lahko uporabite tudi za oddaljeno upravljanje fotoaparata, vključno z ogledom v živo.

Designed to work hand-in-hand with your smart devices
 

Kinematografski filmi polne visoke ločljivosti

Snemajte filme polne visoke ločljivosti v izjemni kakovosti, in sicer z učinkom majhne globine polja, ki je značilna za profesionalne videoposnetke. Samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami se brezhibno prilagaja, da premikajoči subjekti ostanejo izostreni brez motenj in nenadnih sprememb, vgrajen 5-osni digitalni stabilizator pa odpravi vse učinke neželenih premikov fotoaparata.

S fotoaparatom lahko ustvarite videoposnetke s časovnim zamikom z ločljivostjo 4K in zajamete neverjetne podrobnosti gibanja počasi spreminjajočih se prizorov.

 

Dobrodošli v svetu fotoaparatov EOS

Fotoaparat EOS 6D Mark II podpira sistem fotoaparatov, objektivov in dodatne opreme, ki mu zaupajo fotografi po vsem svetu.

Več informacij

 

 
What's in the box

Vsebina embalaže

 

EOS 6D Mark II

Okular Eb

Pokrovček za fotoaparat R-F-3

Pašček fotoaparata

Baterija LP-E6N

Polnilnik baterij LC-E6E

Komplet navodil za uporabo

Dodatna oprema

 
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!
Poglejte še druge izdelke znamke Canon!