CANON EOS M50 Mark II + EF-M 15-45+55-200IS STM

CANON EOS M50 Mark II + EF-M 15-45+55-200IS STM

CANON EOS M200 + EF-M 15-45 + 55-200 IS STM

CANON EOS M200 + EF-M 15-45 + 55-200 IS STM

CANON EOS M200 + EFM 15-45 IS STM

599,00 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
CANONEOSM200+EFM15-45ISSTM
Preveri zalogo v trgovini

Ni na zalogi

Možnost zamenjave staro za novo

Brezplačna dostava od 300€

Najhitrejša dostava izdelkov

Najboljše cene na trgu

Canon EOS M200

Še nikoli ni bilo lažje fotografirati in deliti ustvarjalnih, fotografij profesionalnega videza. EOS M200 je pameten, povezan, lahek fotoaparat, ki bo osvobodil vašo ustvarjalnost in izpopolnil vašo fotografijo.

GALERIJA 

Preprosta povezana ustvarjalnost

Ne sledite množici pametnih telefonov. Odkrijte svojo ustvarjalno plat s preprostim, povezanim fotoaparatom EOS, s katerim lahko posnamete fotografije profesionalnega videza, zamenjate objektive in zajemate vzdušje ob vsaki priložnosti – tudi pri šibki svetlobi.

Ogled celotnih specifikacij 

Izpopolnite svojo fotografijo

Snemajte več kot le posnetke s pametnim telefonom. Fotografije visoke kakovosti, posnete s fotoaparatom EOS M200, prestanejo preizkus časa – zajamejo vzdušje pomembnih dogodkov in vaše subjekte prikažejo v najboljši luči.

Preprosto povezan z vašim digitalnim življenjem 

Pokažite svoje ustvarjalne spretnosti svojim prijateljem in sledilcem. Povežite fotoaparat EOS M200 s pametno napravo prek povezav Wi-Fi in Bluetooth za samodejni prenos slik, spletno deljenje fotografij in daljinsko upravljanje fotoaparata.

Osvobodite svojo ustvarjalnost 

Fotografiranje v svojem prepoznavnem slogu še nikoli ni bilo lažje ali zabavnejše. Z vodenim uporabniškim vmesnikom in načinom Creative Assist fotoaparata EOS M200 je zajemanje fotografij profesionalnega videza povsem preprosto.

Ohišje, ki ga lahko vedno vzamete s seboj 

Fotoaparat EOS M200 je dovolj majhen in lahek, da ga lahko kadar koli položite v torbo in vzamete s seboj. S 180-stopinjskim preklopnim zaslonom na dotik lažje postavljate kompozicije iz različnih kotov in snemate čudovite selfije.

Povejte vsako zgodbo

Povejte svojo zgodbo z veliko družino izmenljivih objektivov. Navdihnite svojo ustvarjalnost s prenosljivim objektivom EF-M ali s katerim koli neverjetno prilagodljivim objektivom EF/EF-S prek vmesnika.

Dopolnite zgodbo z videom 4K

Fotoaparat EOS M200 posname videoposnetek 4K, ki je na domačem televizorju 4K videti odlično. Preskusite tudi počasne posnetke s hitrostjo 120 sličic na sekundo v načinu HD ali filme s časovnim zamikom v osupljivi ločljivosti 4K.

Videoposnetek 4K in HD do 120 sličic na sekundo

Podrobni posnetki so na vašem televizorju 4K videti odlični

Samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami

Snemajte s samodejnim ostrenjem CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami za izjemno gladke in natančne prehode ostrenja

 
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!