CANON EOS R10 ohišje

CANON EOS R10 ohišje

CANON EOS R10 + RF-S 18-150/3,5-6,3 IS STM

CANON EOS R10 + RF-S 18-150/3,5-6,3 IS STM

CANON EOS R10 + RF-S 18-45/4,5-6,3 IS STM

1.199,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
CANONR10+RFS18-45ISSTM
Preveri zalogo v trgovini

Možnost zamenjave staro za novo

Brezplačna dostava od 300€

Najhitrejša dostava izdelkov

Najboljše cene na trgu

 

Specifikacije

 • Notification Imagee

  Samodejno ostrenje CMOS II z dvojnimi slikovnimi pikami

  Samodejno ostrenje, ki prepozna in sledi ljudem, živalim in vozilom v načinu fotografije in videonačinu

 • Notification Imagee

  Neprekinjeno fotografiranje s hitrostjo 15 sličic na sekundo1

  Z mehanskim zaklopom za vrhunske rezultate pri visokih hitrostih in izjemni kakovosti

 • Notification Imagee

  Ločljivost 4K s hitrostjo 30 sličic na sekundo

  Visokokakovostni videoposnetek, prevzorčen iz 6K

 • Notification Imagee

  –4 EV ostrenje pri šibki svetlobi2

  Natančno ostrenje pri šibki svetlobi

 • Notification Imagee

  Fotografije do ISO 32000 in videoposnetki do ISO 12800

  Možnost razširitve do ISO 51200 za fotografije in ISO 25600 za videoposnetke

 • Notification Imagee

  Ločljivost 4K s hitrostjo 60 sličic na sekundo3

  Za bolj tekoče gibanje v videoposnetkih

 • Notification Imagee

  Elektronsko iskalo z ločljivostjo 2,36 milijona slikovnih pik

  Z izbirno hitrostjo osveževanja 60/120 sličic na sekundo4

 • Notification Imagee

  Neprekinjeno fotografiranje s hitrostjo 23 sličic na sekundo5

  Z elektronskim zaklopom za še višjo hitrost in tiho fotografiranje6

 • Notification Imagee

  Procesor DIGIC X

  Odzivno upravljanje in minimalni zamik elektronskega iskala

 • Notification Imagee

  image.canon

  Neposredna povezava Wi-Fi za nalaganje v storitve v oblaku

 • Notification Imagee

  7,5-centimetrski vrtljiv zaslon na dotik z ločljivostjo 1,04 milijona slikovnih pik

  Prikažite subjekt iz različnih zornih kotov

 • Notification Imagee

  Pretakanje v živo v kanalu YouTube

  V živo pretakajte v svoj kanal YouTube7

 
OSVOJITE fotoaparat Canon EOS R10 in objektiv RF-S 18-150mm F3.5-6.3
Sodelujte v nagradnem žrebanju in OSVOJITE fotoaparat Canon EOS R10 in objektiv RF-S 18-150mm F3.5-6.3. Prijavite se ter začnite prejemati prilagojene namige, vadnice in navdihe, s katerimi boste izpopolnili pripovedovanje zgodb.
 
 

PREDSTAVLJAMO EOS R10

Odkrijte fotoaparat, ki vam nudi več

Oglejte si popotniško blogerko Diano Millos, kako je s fotoaparatom EOS R10 posnela 48 ur v Sevilli.
 
Canon Camera
 

Začetna ponudba s Canonovim nastavkom EF-EOS R

Z našo ponudbo ob uvajanju novega izdelka lahko na preprost način izvedete nadgradnjo z vašega fotoaparata DSLR – v embalaži izdelka je priložen Canonov nastavek EF-EOS R. Uporabljajte obstoječe objektive EF in EF-S vaše naprave DSLR in ohranite enako kakovost, zmogljivost in funkcionalnost s fotoaparatom EOS R10. Odvisno od razpoložljivosti in samo v času predstavitve modelov Canon EOS R7 in EOS R10.

Začetna ponudba s Canonovim nastavkom EF-EOS R
 

Hiter pregled fotoaparata EOS R10

 • Canon EOS R10 – večja ostrina

  Večja ostrina

  Fotoaparat EOS R10 je opremljen s priznanim sistemom samodejnega ostrenja CMOS II z dvojnimi slikovnimi pikami, ki je programiran s tehnologijo umetne inteligence z globokim učenjem za napredno prepoznavanje subjektov.

 • Canon EOS R10 – izjemno tekoče gibanje

  Večja hitrost

  Odzivajte se instinktivno in s hitrim neprekinjenim fotografiranjem ujemite bežne trenutke, kar je popolno za fotografiranje prizorov divjine in športnih prizorov.

 • Canon EOS R10 – večja prilagodljivost

  Večja prilagodljivost

  Ne glede na to, ali fotografirate, snemate videoposnetke ali oboje, fotoaparat EOS R10 vedno zagotavlja vrhunsko kakovost slike.

 • Canon EOS R10 – preprosta in prijetna uporaba

  Preprostejša in bolj prijetna uporaba

  Od trenutka, ko vzamete fotoaparat EOS R10 v roke, se boste počutili povezane z njim, kot da predstavlja podaljšek vašega ustvarjalnega jaza.

 • Canon EOS R10 – večja povezanost

  Večja povezanost

  Fotoaparat EOS R10 se brezžično poveže s pametnim telefonom in vam omogoča, da ustvarjalnost delite s prijatelji in sledilci.

 • Canon EOS R10 – galerija vzorcev

  Galerija vzorcev

  Oglejte si, kaj lahko ustvari fotoaparat EOS R10.

 

Večja ostrina

 

Fotoaparat EOS R10 je opremljen s priznanim sistemom samodejnega ostrenja CMOS II z dvojnimi slikovnimi pikami, ki je programiran s tehnologijo umetne inteligence z globokim učenjem za napredno prepoznavanje subjektov. Je hiter, natančen in neverjetno občutljiv pri šibki svetlobi. Prav tako je natančen v pogojih, v katerih subjekte osvetljuje le svetloba mesečine.

 
Canon Camera
 

Izkusite novo vrsto samodejnega ostrenja

Fotoaparat EOS R10 lahko prepozna ljudi, vozila in živali, kot so mačke, psi in ptice, ter jim sledi, ko se premikajo kjer koli v kadru8. Tudi hitro premikajoči se subjekti so povsem izostreni.

Pri fotografiranju ljudi fotoaparat EOS R10 najprej daje prednost očem subjekta – "oknu v dušo". Če oči niso vidne, namesto tega sledi obrazu. Če se subjekt za trenutek obrne stran, je naslednja na vrsti glava, nato pa telo.

 

Večja hitrost

 

Odzivajte se instinktivno in s hitrim neprekinjenim fotografiranjem ujemite bežne trenutke, kar je popolno za fotografiranje prizorov divjine in športnih prizorov. Fotoaparat EOS R10 lahko zajema neprekinjene serije slik RAW, JPEG ali HEIF s hitrostjo do 15 sličic1 na sekundo (ali 23 sličic na sekundo5 z uporabo elektronskega zaklopa fotoaparata). Pri tem fotoaparat ves čas sledi subjektu v kadru ter nenehno prilagaja ostrino in osvetlitev glede na spreminjajoči se prizor.

 
Canon Camera
 

Zajemanje trenutkov, ki trajajo delček sekunde

Rafalni način v obliki RAW omogoča neprekinjeno fotografiranje s hitrostjo do 30 sličic na sekundo s 75-odstotnim obrezovanjem, slike pa so za boljšo in preprosto organiziranost shranjene v eni sami filmski datoteki. Posamezne slike lahko nato ekstrahirate oz. izvlečete, obdelate in urejate z našo brezplačno programsko opremo Digital Photo Professional (DPP). Ko je v meniju fotoaparata omogočeno predhodno fotografiranje, bo fotoaparat EOS R10 zajemal posnetke tudi 0,5 sekunde pred pritiskom sprožilca, tako da boste vedno ujeli tisti čarobni popolni trenutek.

 

Hiter odziv

Fotoaparat se tudi hitro odziva na vaše ukaze, kar vam daje veliko prednost pri zajemanju odločilnega trenutka. Procesor DIGIC X zagotavlja odzivno upravljanje in minimalni zamik ali zatemnitev iskala, zato se boste vedno počutili povezane s subjektom.

Canon EOS R10 – procesor Digic X
 

Večja prilagodljivost

 

Ne glede na to, ali fotografirate, snemate videoposnetke ali oboje, fotoaparat EOS R10 vedno zagotavlja vrhunsko kakovost slike. Poleg tega je zelo prenosljiv, saj tehta le 429 g9, zato ga lahko vedno vzamete s seboj.

 • Prevzemite nadzor s fotoaparatom EOS R10

  Prevzemite nadzor

  Fotografi se lahko odločijo, ali bodo fotografirali v obliki zapisa JPEG ali HEIF ali pa zajemali datoteke RAW za največjo prilagodljivost pri naknadni obdelavi. S tehnologijo oblike RAW z dvojnimi slikovnimi pikami lahko slike izboljšate tudi z mikro prilagoditvijo ostrine in zameglitve ter z zmanjšanjem podvajanja slike.

 • Popolno ravnovesje s fotoaparatom EOS R10

  Popolno ravnovesje

  Tipalo z ločljivostjo 24,2 milijona slikovnih pik zagotavlja popolno razmerje med podrobnostmi, hitrostjo in delovanjem pri šibki svetlobi. Največja občutljivost ISO 32000 (z možnostjo razširitve na ISO 51200) omogoča več podrobnosti in manj šuma pri fotografiranju v temi. Vgrajena je celo bliskavica, s katero dobite malo dodatne svetlobe, ko jo potrebujete.

 
Canon EOS R10 – scenska načina panoramskega snemanja in pomikanja fotoaparata

Fotoaparat EOS R10 vključuje scenska načina panoramskega snemanja in pomikanja fotoaparata, kar olajša ustvarjanje vrhunskih rezultatov pri zajemanju posnetkov s tema tehnikama.

 

Luči, kamera, akcija!

 
Ločljivost 4K, ki presega pričakovanja

Ločljivost 4K, ki presega pričakovanja

Fotoaparat EOS R10 snema vrhunske videoposnetke v ločljivosti 4K, ki so videti odlično na zaslonih UHD, ter omogoča obrezovanje brez izgube kakovosti pri urejanju projektov v polni visoki ločljivosti. Filmski ustvarjalci lahko izbirajo med ločljivostjo 4K s hitrostjo 60 sličic na sekundo3 za izjemno gladko reprodukcijo premikajočih se subjektov in učinkov počasnega gibanja ali osupljivo prevzorčeno ločljivostjo 4K s hitrostjo 30 sličic na sekundo, ustvarjeno iz izhodne ločljivosti 6K tipala fotoaparata s 24,2 milijona slikovnih pik. Rezultate je treba videti, da bi jim verjeli.

 

Izjemno tekoče gibanje

Pri zajemanju posnetkov v načinu polne visoke ločljivosti lahko uporabljate hitrosti do 120 sličic na sekundo, kar razkrije še več podrobnosti gibanja premikajočih se subjektov.10 Za počasi premikajoče se prizore vam možnost ustvarjanja izjemnih videoposnetkov v ločljivosti 4K in polni visoki ločljivosti s časovnim zamikom v fotoaparatu doda še več ustvarjalnosti.

Izjemno tekoče gibanje
 

Preprostejša in bolj prijetna uporaba

 

Od trenutka, ko vzamete fotoaparat EOS R10 v roke, se boste počutili povezane z njim, kot da predstavlja podaljšek vašega ustvarjalnega jaza. Gumbi in izbirniki so instinktivno pod prsti in palcema, elektronsko iskalo fotoaparata pa zagotavlja jasen in pristen pogled na svet.

 • Canon EOS R10 – primerjava načina za prehod z optičnega iskala

  Način OVF Assist oz. pomoč za optično iskalo

  Na voljo je tudi način OVF Assist, ki pomaga pri prehodu s fotoaparatov z optičnimi iskali, kot so naprave DSLR.

 • Canon EOS R10 – elektronsko iskalo

  Elektronsko iskalo

  Elektronsko iskalo fotoaparata EOS R10 z ločljivostjo 2,36 milijona slikovnih pik natančno prikazuje, kako bo videti zajeta slika, in sicer to velja za lastnosti od globine polja do nastavitve beline in sloga slike. Je udobno, preprosto za uporabo in prilagodljivo tako, da lahko vidite le informacije, ki jih potrebujete.

 • Canon EOS R10 – vrtljiv zaslon na dotik

  Vrtljiv zaslon na dotik

  Elektronsko iskalo dopolnjuje velik 7,5-centimetrski vrtljiv zaslon na dotik z 1,04 milijona slikovnih pik, ki omogoča postavljanje kompozicije in fotografiranje z visokega ali nizkega položaja tako, da lahko vaš subjekt prikažete iz različnih zornih kotov.

 

APS-C vstopa v sistem EOS R

 • Sistem, zasnovan za prihodnost, ki je na voljo že danes.

  Sistem, zasnovan za prihodnost, ki je na voljo že danes.

  EOS R10 je član sistema EOS R – zbirke fotoaparatov, objektivov in dodatne opreme, ki je v celoti zasnovana za zagotavljanje vrhunskih fotografij in videoposnetkov zdaj in v prihodnosti. Hitrejši in širši (54 mm) nastavek za objektiv omogoča nove ravni zmogljivosti, kar se odraža v novih načinih ustvarjalnosti.

 • Integrirajte in razširite s sistemom EOS R

  Dopolnjevanje in nadgradnja

  Zahvaljujoč trem vmesnikom za namestitev objektivov lahko še vedno uporabljate tudi obstoječe objektive EF in EF-S. Omenjeni vmesniki lahko omogočajo tudi dodatno funkcionalnost, na primer prilagodljive upravljalne elemente ali filter s spremenljivim ND.

 
Primerjava med APS-C in polnim formatom

Prednost sistema APS-C

Ker je fotoaparat EOS R10 zasnovan na tipalu velikosti APS-C, imajo objektivi 1,6-krat večji telefoto doseg v primerjavi z enako goriščno razdaljo na fotoaparatu polnega formata. Povsem se približajte subjektu, da boste naredili udarne in učinka polne posnetke divjih živali in akcijskih prizorov.

 

Učite se in rastite med fotografiranjem

Tistim, ki šele spoznavate sistem EOS ali področje fotografije, vodeni uporabniški vmesnik pomaga razviti vaše spretnosti in vas nauči, kako fotoaparat deluje. Ko ste pripravljeni za samostojno uporabo, je standardni vmesnik fotoaparata tako intuitiven in uporabniku prijazen, da boste morda celo pozabili, da sploh obstaja.

Učite se in rastite med fotografiranjem
 

"VŠEČ MI JE, KAKO JE FOTOAPARAT DELOVAL. RES JE ZELO HITER IN SAMODEJNO OSTRENJE JE NEVERJETNO."

Canon Camera

Avtor Diana Millos

Popotniška blogerka

Večja povezanost

Fotoaparat EOS R10 se brezžično poveže s pametnim telefonom in vam omogoča, da ustvarjalnost delite s prijatelji in sledilci. Objavljajte v družbenih omrežjih, pošiljajte videoposnetke prijateljem in nalagajte slike v račune v oblaku, da bodo pripravljene in vas bodo čakale, ko se vrnete domov.

 
Canonova povezljivost
 
Canon EOS R10 – prednost – večja povezanost

Bodite vedno povezani

Vgrajeni vmesnik Bluetooth z nizko energijo vzdržuje vedno vklopljeno povezavo, kar omogoča preprosto aktiviranje brezžičnega omrežja Wi-Fi 2,4 GHz, ko je treba prenesti slike. Fotoaparat lahko upravljate tudi na daljavo s pametne naprave, v kateri je nameščen program Canon Camera Connect: oglejte si, kaj vidi, spremenite nastavitve ter zajemajte fotografije in videoposnetke. Za preprostejše daljinsko upravljanje je na voljo tudi brezžični upravljalnik Bluetooth BR-E1.

EOS R10 je opremljen tudi s priključkom USB-C za polnjenje v fotoaparatu in zmogljiv prenos posnetkov v osebne računalnike ali računalnike Mac.

 
 • Canon EOS R10 – večja povezanost

  Vplivajte na svoje sledilce

  Vlogerji in ustvarjalci vsebin lahko s fotoaparatom EOS R10 v živo pretakajo videoposnetke vrhunske kakovosti neposredno svojim sledilcem v kanal YouTube7. Preprosto povežite fotoaparat z omrežjem Wi-Fi, za kar ne potrebujete računalnika. Vrtljiv zaslon LCD lahko zavrtite in tako zagotovite natančen pogled, če zaslon uporabljate med predstavitvijo.

  Fotoaparat EOS R10 podpira tudi zajemanje pokončnih videoposnetkov, kar je odlična rešitev za snemanje vsebin za zgodbe, ki jih boste objavili na družbenih omrežjih.

 • image.canon – ustvarjanje v oblaku

  Vaša ustvarjalnost v oblaku

  Naš prehod image.canon prenese vsebino natanko tja, kjer mora biti. Slike in videoposnetke lahko na preprost način naložite iz fotoaparata neposredno v oblak image.canon prek povezave Wi-Fi. Od tu se lahko prestavijo v dolgoročno shrambo na druge platforme v oblaku ali prenesejo v osebni računalnik oz. računalnik Mac za urejanje.

  Če želite iz fotoaparata EOS R10 iztisniti še zadnjo kapljico kakovosti slike, poskusite slike v obliki zapisa RAW obdelati v oblaku canon.image.11 Za izboljšanje kakovosti slike se uporablja mehanizem za obdelavo slike z nevronsko mrežo.12

 
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!
Poglejte še druge izdelke znamke Canon!