CANON EOS R7 ohišje + RF 100-400/5,6-8 IS USM PRO BUNDLE

CANON EOS R7 ohišje + RF 100-400/5,6-8 IS USM PRO BUNDLE

CANON EOS R5c + RF 24-105/2,8L IS USM PRO BUNDLE

Canon vam v PRO BUNDLE Cashback akciji, ki traja od 15.3.2024 do 16.9.2024 vrne še 700,00 € kupnine!

Zahtevek za vračilo dela kupnine oddate tukaj: VRAČILO CASHBACK

CANON EOS R + RF PRO BUDLE AKCIJA

8.098,99 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
CANONR5C+RF24-105/2,8LISUSM
Preveri zalogo v trgovini

Ni na zalogi

Možnost zamenjave staro za novo

Brezplačna dostava od 300€

Najhitrejša dostava izdelkov

Najboljše cene na trgu

KINEMATOGRAFSKI FOTOAPARAT Z LOČLJIVOSTJO 8K

Kinematografski videoposnetki polne velikosti z ločljivostjo 8K

Ujemite osupljive podrobnosti z nizko stopnjo šuma zahvaljujoč tipalu polne velikosti, ki omogoča snemanje videoposnetkov 8K s hitrostjo do 30 sličic na sekundo (ali 60 sličic na sekundo z zunanjim napajanjem), prevzorčeno vsebino v ločljivosti 4K in v polni visoki ločljivosti ter navdušujoče upočasnjene posnetke 4K s hitrostjo do 120 sličic na sekundo.

Izjemne fotografije v ločljivosti 45 milijonov slikovnih pik

Kinematografski fotoaparat EOS R5 C zagotavlja vrhunsko kakovost fotografij z neverjetno jasnostjo, nizko stopnjo šuma in širokim dinamičnim obsegom, in to pri hitrostih zaporednih posnetkov do 20 sličic na sekundo in z občutljivostjo ISO do 51.200 ISO.

 
EOS R5 C

NASTAVEK CANON RF

Prilagodljivost objektiva z nastavkom RF

Kinematografski fotoaparat EOS R5 C je opremljen z nastavkom RF ter je združljiv s široko paleto optike, vključno z vrhunskimi objektivi RF ter objektivi EF ali kinematografskimi objektivi s pomočjo vmesnikov EF-EOS R. Napredni 5-osni elektronski stabilizator slike pomaga doseči gladke in stabilne profesionalne posnetke.

Hitro, natančno in zanesljivo ostrenje

Uživajte v Canonovi revolucionarni tehnologiji samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami, ki s funkcijama samodejnega ostrenja oči in EOS iTR AF X zagotavlja natančno ostrenje s sledenjem, tudi če subjekt gleda stran od fotoaparata. Inovativni vodnik za ostrenje z dvojnimi slikovnimi pikami pomaga uporabnikom, da tudi pri ročnem ostrenju dosežejo izjemno ostre posnetke.

 
EOS R5 C

CINEMA RAW LIGHT

Obsežni profesionalni formati in orodja za snemanje

Izbirate lahko med široko paleto formatov snemanja, vključno s tremi možnostmi Cinema RAW Light ter XF-AVC in MP4. Zajemite razširjen dinamični obseg s snemanjem v načinih Canon Log 3, PQ in HLG ter uporabite profesionalna orodja, kot sta nadzornik oblike valov in funkcija neprave barve.

Kompaktna in lahka zasnova z aktivnim hlajenjem

EOS R5 C je kompakten in lahek kinematografski fotoaparat EOS z iskalom OLED, svetlim vrtljivim zaslonom LCD in 13 gumbi, ki jim funkcije dodelijo uporabniki. Nov ventilator za aktivno hlajenje omogoča dolgotrajno snemanje, trpežno ohišje iz magnezijeve zlitine pa zagotavlja profesionalno vzdržljivost.

 
EOS R5 C

SNEMANJE FILMOV

Napredna povezljivost

Kinematografski fotoaparat EOS R5 C je opremljen z večfunkcijskim priključkom za dodatno opremo ter nudi možnosti za vhod XLR/vhod stereo mikrofona in namenske priključke za časovno kodo, 3,5-milimetrski mikrofon, slušalke, mikro HDMI, sinhronizacijo bliskavice, USB-C in široko podporo za programsko opremo – EOS R5 C je skratka pripravljen na vse.

To bomo dosegli s povprečno 3-odstotnim letnim izboljšanjem indeksa izboljšanja emisij CO2 v življenjskem ciklu na izdelek. Torej če bi se ohranilo, to pomeni približno 50-odstotno zmanjšanje do leta 2030 v primerjavi z letom 2008. Ugotavljamo, da je to v skladu s stopnjo zmanjšanja, ki jo zahteva Pariški sporazum.

Še naprej bomo pregledovali cilje z dolgoročne perspektive, da bi preverili svoj prispevek k uresničevanju nizkoogljične družbe.

 

TEHNIČNE LASTNOSTI

  • Full Frame senzor z možnostjo snemanja 8K/50, 4K/120 in 12-bit RAW Light
  • HDMI RAW izhod
  • Fotografiranje z 45 milijoni točk in do 20 posnetkov na sekundo
  • Dual Pixel CMOS AF - odličen avtofokus z Eye AF in inteligentnim sledenjem
  • Širok nabor profesionalnih kodekov za snemanje, vključno z RAW Light in XF-AVC
  • Aktivno hlajenje (ventilator) za dolgotrajno snemanje
  • Timecode IN/OUT terminal
  • Canon RF mount
  • Napredna povezljivost, tudi preko Multi-Function Accessory Shoe-a
  • Kompaktna izvedba, primerna tudi za montažo na dron
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!
Poglejte še druge izdelke znamke Canon!