CANON EOS RP kit RF 24-105/4-7,1 IS STM

CANON EOS RP kit RF 24-105/4-7,1 IS STM

CANON EOS R6 ohišje

CANON EOS R6 ohišje

CANON EOS R6 kit RF 24-105/4-7,1 IS STM

V Canon CASHBACK AKCIJI, ki traja od 30.5.2022 do 14.8.2022, Canon direktno vam vrne še 150,00 € kupnine.

Canon EOS R6 akcija

 

2.899,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
CANONR6+RF24-105/4-7,1ISSTM
Preveri zalogo v trgovini

Možnost zamenjave staro za novo

Brezplačna dostava od 300€

Najhitrejša dostava izdelkov

Najboljše cene na trgu

Popolna hitrost. Popolna brezzrcalnost.

Revolucionarni fotoaparat EOS R6 prinaša tehnologijo, zaradi katere se boste vedno znova zaljubljali v fotografijo. Glejte in fotografirajte na popolnoma nove načine ter dodajte novo dimenzijo vizualnemu pripovedovanju zgodb.

Ogled celotnih specifikacij

Canon Camera

 

Predstavljamo vam fotoaparat Canon EOS R6

Spoznajte fotoaparat Canon EOS R6 in si oglejte, kako vam lahko njegova revolucionarna hitrost, stabilnost in tehnologija pomagajo, da povzdignete svojo ustvarjalnost na novo raven. Ujemite trenutke, ki trajajo delček sekunde in jih ovekovečite na sliki izjemne kakovosti, hkrati pa spoznajte svoj potencial filmskega ustvarjalca.
 

Opazite vsak trenutek. Ne povzročajte hrupa.

EOS R6 vam nudi dodatne možnosti, da ujamete popoln trenutek v času. Neslišno fotografirajte hitro dogajanje z osupljivo hitrostjo do 20 sličic na sekundo1 in ujemite hitro minljive trenutke, ki jih človeško oko komaj zazna.

Canon Camera

Neslišno neprekinjeno fotografiranje z do 20 sličicami na sekundo1

S sočasno samodejno osvetlitvijo, samodejnim ostrenjem s sledenjem in stabilizacijo slike. Na voljo pa je tudi fotografiranje z 12 slikami na sekundo z mehanskim zaklopom.

Canon Camera

Ustvarjen za hitrost s procesorjem DIGIC X

Z visoko zmogljivo pomnilniško kartico UHS-II neprekinjeno posnemite do 240 fotografij v zapisu RAW ali 1000 in več fotografij v zapisu JPEG s hitrostjo 12 sličic na sekundo. Na voljo sta dve reži za pomnilniške kartice SD UHS-II, da lahko fotografirate brez prekinitve.

 

Vrhunski videoposnetki v ločljivosti do 4K s 60 sličicami na sekundo ter v polni visoki ločljivosti s 120 sličicami na sekundo ter samodejnim ostrenjem Dual Pixel CMOS AF

Fotoaparat EOS R6 se ponaša z lastnostmi za snemanje videoposnetkov, ki omogočajo resno filmsko ustvarjanje. Možnosti Canon Log in HDR PQ snemalcem pomagata zajeti večji dinamični razpon. Omogočeno pa je tudi visoko kakovostno 10-bitno snemanje 4 : 2 : 2 v kateri koli od dveh rež za pomnilniške kartice SD UHS-II.

Ultimativen hibridni fotoaparat

EOS R6 postavlja nove standarde ustvarjalnosti ne glede na to, kaj fotografirate in kako fotografirate. Naj bodo fotografije ali videoposnetki, ljudje ali kraji, hitro dogajanje ali popotniška fotografija, tihožitje ali prizori iz divjine – EOS R6 je z mešanico hitrosti, kakovosti slike in prilagodljivosti ultimativno orodje za ustvarjanje vsebin.

 

KOMPLETI

Kompleti Canon EOS R6

 

Fotoaparat Canon EOS R6 je na voljo kot:

 Samo ohišje brez objektiva:

Z objektivom RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

 

Canon Camera


Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!