CANON objektiv EF-S 10-18/4,5-5,6 IS STM

CANON objektiv EF-S 10-18/4,5-5,6 IS STM

CANON objektiv EF 50/1,4 USM

CANON objektiv EF 50/1,4 USM

CANON objektiv EF 100/2,8 MACRO L IS USM

1.119,00 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
CANONEF100/2,8MACROLISUSM
Preveri zalogo v trgovini

Ni na zalogi

50 €
PRIHRANKA

Možnost zamenjave staro za novo

Brezplačna dostava od 300€

Najhitrejša dostava izdelkov

Najboljše cene na trgu

Fiksni objektiv z odličnimi zmožnostmi za makro fotografijo

 

Objektiv EF 100 mm f/2,8L Macro IS USM se ponaša z razmerjem makro povečave 1 : 1, kar pomeni, da je objekt fotografije v resnici enake velikosti, kot je videti na tipalu fotoaparata. Vsestranski objektiv omogoča izvrstne rezultate pri fotografiranju portretov in snemanju filmov brez stativa po zaslugi svoje sposobnosti doseganja majhne globinske ostrine s čudovitim bokejem ter vgrajenega hibridnega stabilizatorja slike in lahke zasnove.

 

EF 100 mm f/2,8L Macro IS USM je odličen objektiv za: 

Ostri rezultati pri makro fotografiji

Medtem ko imajo mnogi Canonovi objektivi stabilizator slike (IS), ki uravnava tresljaje fotoaparata pri fotografiranju brez stativa, je ta objektiv opremljen z revolucionarnim sistemom hibridnega stabilizatorja slike, ki ublaži običajne vrtilne in lateralne tresljaje, ki so zlasti poudarjeni pri fotografiranju iz ekstremne bližine.

 

Hybrid IS ON
 
IS OFF

 

 

Slika z oznako "ON" prikazuje uporabo hibridnega stabilizatorja slike, medtem ko je z "OFF" označena slika brez kakršnega koli stabilizatorja slike.

 

Premikanje in tresenje

Do tresenja zaradi premikanja pride, ko fotoaparat premaknemo vzporedno s prizorom v tipalu, kar je še posebej opazno pri makro fotografiji. Makro fotografija običajno zahteva uporabo stabilnega stativa, toda novi hibridni stabilizator slike ublaži tresljaje fotoaparata v smereh navzgor-navzdol in levo-desno. Tako imate na voljo več možnosti, da se izognete naravnim tresljajem fotoaparata ter se odzovete na premike in spremembe položaja subjekta, kar zagotavlja ostre slike pri makro fotografiji.

 

Shift-blurring

 

Edinstven objektiv

Hitra in tiha odzivnost za odlične rezultate

Ko lahko že najmanjša motnja pokvari odlično pripravljen posnetek v živo, vam bliskovita hitrost in tihost samodejnega ostrenja motorja USM v kombinaciji z goriščno razdaljo 100 mm omogoča doseganje najboljših rezultatov, pri čemer pa lahko ohranite razdaljo, s katere ne boste prestrašili svojega subjekta. Z vgrajenim stikalom omejevalnika ostrenja lahko dodatno povečate hitrost samodejnega ostrenja, saj omejite ostrenje znotraj določene razdalje.

IMG_0308
 
EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient

Kakovost izdelave družine L

Objektiv EF 100 mm f/2,8L Macro IS USM, ki je del prestižne serije objektivov L, je izdelan iz najkakovostnejših materialov in je odporen na vremenske dejavnike, kar pomeni, da je dovolj robusten za uporabo v vseh pogojih.

Objektiv je odlična izbira za portretno fotografijo zaradi elementa objektiva z izjemno nizko razpršitvijo (UD), ki odstrani kromatično aberacijo, in izjemnega bokeja, ki je rezultat krožne zaslonke z devetimi lopaticami in premerom f/2,8.
 
Zaradi svoje kombinacije izjemnega hibridnega stabilizatorja slike, zaslonke f/2,8 in sistema hitrega samodejnega ostrenja USM je to resnično edinstven in zmogljiv objektiv, ki je priljubljen pri fotografih, ki se občasno ukvarjajo z makro fotografijo, in tistih, ki se želijo specializirati v makro fotografiji.

 

EF 100mm f 2.8L Macro IS USM

Vsestranski objektiv, ki je kot nalašč za portretno fotografijo

Objektiv EF 100 mm f/2,8L Macro IS USM je odličen dodatek z dvojno namembnostjo za vašo fotografsko torbo. Izvrsten je za portretno fotografijo, saj vam omogoča, da se subjektu zelo približate, hkrati pa ohranite neverjetno ostrino in kakovost slike. 

Čudoviti portreti s kristalno jasnimi podrobnostmi

EF 100 mm f/2,8L Macro IS USM nudi vse, kar pričakujete od fiksnega objektiva. S svojo izjemno optično kakovostjo in vrhunsko sposobnostjo zajemanja najmanjših podrobnosti je odlična izbira za poudarjanje obraznih potez na vaših portretnih fotografijah.

EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient
 
EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient

Popolna perspektiva

Goriščna razdalja 100 mm je idealna za portrete, saj omogoča, da so portretiranci prikazani v najlepši luči, ne da bi pri tem prišlo do popačenja obraznih potez. Hibridni stabilizator slike omogoča zajemanje čudovitih slik brez stativa in pri šibki svetlobi.

Ne odvrnite pozornosti od podrobnosti

Zaslonka f2,8 omogoča majhno globinsko ostrino, ki da videz večje oddaljenosti. Na ta način lahko ločite subjekt od ozadja in v središče fotografije postavite želeno podrobnost.

EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient
Več informacij
Vračilo kupnine 50