CANON objektiv EF 24-70/2,8L II USM

CANON objektiv EF 24-70/2,8L II USM

CANON objektiv EF-S 10-18/4,5-5,6 IS STM

CANON objektiv EF-S 10-18/4,5-5,6 IS STM

CANON objektiv EF 16-35/4L IS USM

1.499,00 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
CANONEF16-35/4LISUSM
Preveri zalogo v trgovini

Ni na zalogi

Možnost zamenjave staro za novo

Brezplačna dostava od 300€

Najhitrejša dostava izdelkov

Najboljše cene na trgu

EF 16-35mm f/4L IS USM

Fotografirajte osupljive pokrajine in arhitekturne posnetke s tem kompaktnim, lahkim in zmogljivim objektivom s povečavo ter izjemno širokim kotom pogleda, ki se ponaša s stalno odprtostjo zaslonke f/4 in stabilizatorjem slike. Popoln za profesionalce in navdušence.

/Images/EF%2016-35mm%20f4L%20IS%20USM_Extra_tcm137-1152233.jpg

Prednosti

  • Zajemite več v posnetke z objektivom s povečavo in izjemno širokim kotom pogleda
  • Izjemna zmogljivost družine L z natančno optiko
  • Dosledna osvetlitev s stalno odprtostjo zaslonke f/4
  • Stabilizator slike s 4 koraki za mirne posnetke tudi pri šibki svetlobi
  • Ne zamudite posnetka s hitrim in tihim samodejnim ostrenjem

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 16-35mm f/4L IS USM

16-35 mm objektiv s povečavo in izjemno širokim kotom pogleda


Ta zmogljiv objektiv s povečavo, stalno odprtostjo zaslonke in izjemno širokim kotom pogleda združuje izjemne optične lastnosti in prilagodljivost. Zaradi tega je popoln za pokrajine, arhitekturne posnetke, novinarske fotografije, potovanja in splošno uporabo – vedno boste ustvarjali jasne, ostre in obsežne slike z malo motnjami.

Kakovost družine L


Družina L je Canonova vodilna družina profesionalnih objektivov, ki predstavlja najboljše v natančno zasnovani optiki EF. Objektivi družine L združujejo izjemno zmogljivost s preprosto uporabo, poleg tega pa so odporni na prah in vlago.

Stalna odprtost zaslonke


Popoln je za uporabo v zelo različnih svetlobnih pogojih, saj največja odprtost zaslonke f/4 ostaja enaka po vsem obsegu goriščne razdalje, zato pri povečevanju ni razlik pri hitrosti zaslonke ali vrednosti ISO.

Stabilizator slike s 4 koraki za ostro sliko


EF 16-35 mm f/4L IS USM zagotavlja mirne posnetke v vseh razmerah, še posebej pri snemanju iz roke pri šibki svetlobi ali pri makro nastavitvi. Objektiv ima Canonov stabilizator slike s 4 koraki in samodejno zazna običajno fotografiranje ali obračanje. V vsakem primeru preklopi na najboljši način stabiliziranja slike.

Ultrazvočno ostrenje


Krožni ultrazvočni motor zagotavlja izjemno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. Zaradi natančnega vrtenja lahko natančno dosežete točko izostritve. S stalno ročno preglasitvijo lahko podrobno nastavite ostrenje, ne da bi zapustili način samodejnega ostrenja.

Mehka zameglitev ozadja


Krožna zaslonka z 9 lopaticami zagotavlja neizostrenim območjem mehkejši in enovitejši videz – tako bodo predmeti v ospredju močno odstopali od gladko zamegljenega ozadja.

Vrhunska kakovost slike


EF 16-35 mm f/4L IS USM vključuje tri asferične elemente, ki zagotavljajo ostrino od roba do roba in jasne posnetke v celotnem obsegu ostrenja. Dva elementa UD (zelo nizka razpršitev) skoraj v celoti odpravita kromatično aberacijo. Premaz Super Spectra zagotavlja natančno uravnoteženost barv in izboljša kontrast. Zmanjšajo tudi bleščanje in podvajanje slike – običajni težavi, ki ju povzroči svetloba, ki se odbija od tipala fotoaparata. Fluorovi premazi preprečujejo, da bi se delci prahu in vodne kapljice prijemale na sprednje ter zadnje elemente objektiva, in tako zagotavljajo najvišjo kakovost slike.

Najmanjša razdalja ostrenja 0,28 m


Ker ima po celotnem obsegu ostrenja najmanjšo razdaljo ostrenja le 0,28 m, se lahko približate predmetom in še vedno uživate v širokem kotu pogleda.

Nevrtljivi sprednji element


Preprosto pritrjevanje 77 mm filtrov na nevrtljivi sprednji element.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 16-35mm f/4L IS USM, njegove funkcije in zmožnosti.

 
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!