TOKINA objektiv AT-X 24-70/2,8 PRO FX SD za Canon- rabljen

TOKINA objektiv AT-X 24-70/2,8 PRO FX SD za Canon- rabljen

CANON objektiv EF 16-35/4L IS USM

CANON objektiv EF 16-35/4L IS USM

CANON objektiv EF 24-70/2,8L II USM

2.129,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
CANON24-70/2,8LIIUSM
Preveri zalogo v trgovini

Možnost zamenjave staro za novo

Brezplačna dostava od 300€

Najhitrejša dostava izdelkov

Najboljše cene na trgu

Objektiv s standardno povečavo za profesionalce

 

Objektiv profesionalne kakovosti s standardno povečavo, ki zagotavlja izjemno kakovost slik in hitro zaslonko f/2,8 po celotnem obsegu povečave. Ta objektiv serije L med profesionalnimi fotografi slovi kot najboljša izbira med objektivi s povečavo, saj se ponaša z ostro optiko in možnostjo uporabe v skoraj vseh okoljih. Popoln spremljevalec vseh fotoaparatov EOS polne velikosti.

 

Objektiv EF 24–70 mm f/2,8L II USM je odličen za:

Snemanje iz roke pri šibki svetlobi

Zaradi stalne zaslonke f/2,8 objektiva EF 24–70 mm f/2,8L II USM po celotnem obsegu povečave se ta objektiv odlično izkaže pri šibki svetlobi in kar najbolje izkoristi vso okoliško svetlobo, ki je na voljo. Fiksna zaslonka omogoča tudi optimalen nadzor nad globino polja. Nova zaslonka z 9 lopaticami ustvarja okroglo zaslonko, ki zagotavlja čudovito zamegljena ozadja. To pomeni, da lahko predmet izstopa iz ozadja brez motenj.

EF 24-70mm f/2.8L II USM

Optična zasnova naslednje generacije

Objektiv EF 24–70 mm f/2,8L II USM vsebuje najnovejše napredke v optični zasnovi in združuje tri asferične elemente, da zagotavlja najvišjo možno kakovost slike pri objektivu s to goriščno razdaljo. Bistveno zmanjšanje kromatične aberacije in manjša zamegljenost barv pomenita manj potrebnega časa pri naknadni obdelavi z ostrino po celotni fotografiji, ki jo običajno najdemo samo pri prvovrstnih objektivih.

Kaj je asferični element? 

Asferični element je prosto ukrivljena notranja komponenta v objektivu, ki odpravlja popačenje, ki ga povzroča ukrivljenost sferičnih elementov objektiva.

Te komponente najdemo samo v objektivih profesionalne kakovosti.

Asferični aberaciji, ki jo ustvarja standardni objektiv, se je mogoče izogniti z uporabo objektiva višje kakovosti z dodatnimi asferičnimi elementi.

Objektiv EF 24–70 f/2,8L II USM ima tri asferične elemente, ki posamično odpravljajo posamezne notranje aberacije, tako da so vaše slike izjemno ostre.

 

EF 24-70mm f/2.8L II USM
EF 24-70mm f/2.8L II USM

Natančno samodejno ostrenje, z nadzorom

Krožni ultrazvočni motor za samodejno ostrenje zagotavlja hitro, skoraj neslišno in natančno ostrenje. Omogoča tudi ročno preglasitev ostrenja, kar vam zagotavlja, da ohranite nadzor. Zaradi tega lahko ostrenje pravilno nastavite, da zagotovite, da je natančno takšno, kot ga želite, za največ ustvarjalnega nadzora.

Kakovost izdelave družine L 

Za izdelavo vsakega objektiva serije L so uporabljene samo najboljša tehnologija in tehnike izdelave. Ti objektivi, ki so del prestižne "luksuzne" družine, predstavljajo le najboljše, kar izdelki Canon ponujajo.

Objektiv EF 24–70 mm f/2,8L II USM je izdelan iz materialov najvišje kakovosti, zaradi česar je dovolj robusten za vsakodnevno profesionalno uporabo. Zaščita pred vremenom varuje objektiv pred prahom in vlago, s fluorom premazane sprednje in zadnje elemente pa boste očistili brez težav.

 

EF 24-70mm f/2.8L II USM

Ali naj nadgradim z objektiva EF 24–70 mm f/2,8L USM? 

Objektiv EF 24–70 mm f/2,8L II USM nadomešča objektiv EF 24–70 mm f/2,8L USM in prinaša povsem novo optično zasnovo.

Ostre slike od roba do roba
Zmanjšana je kromatična aberacija po goriščni razdalji. Pri dosegu telefotografiranja so bile narejene izboljšave za odpravo splošnega popačenja, hkrati pa je bilo bistveno zmanjšano popačenje v obliki vbočenja pri razponu od blizu.

Bolj robustno in trpežno ohišje ter izboljšano delovanje
Objektiv EF 24–70 mm f/2,8L II USM ima občutno izboljšano trpežnost zaradi vrhunske strukture in izboljšane odpornosti ohišja objektiva na tresenje/udarce. Nova ročica za zaklep povečave zaklene položaj povečave na skrajnem širokem koncu, da se med prenašanjem ne poškoduje.

Večja zaščita pred okoljskimi vplivi
Objektiv je odporen pred najzahtevnejšimi vremenskimi pogoji. Pozorno smo zasnovali rešitev, ki preprečuje, da bi prah in vlaga prodrla v ohišje objektiva.

Izjemno preprosta uporaba
Zaradi sprednjega elementa, ki se ne vrti, vam ni potrebno ponovno nastavljati filtra po spremembi ostrenja ali povečave, kadar uporabljate polarizacijski filter ali nosilec filtra.

Boljša zameglitev
Povečanje na zaslonko z 9 lopaticami zagotavlja bolj krožno zaslonko in bolj gladko zameglitev.

 

Tehnični podatki

Poglejte še druge izdelke znamke Canon!