CANON POWERSHOT G3X

CANON POWERSHOT G3X

CANON POWERSHOT G7X MARK II

CANON POWERSHOT G7X MARK II

CANON POWERSHOT G1 X MARK III

 

 

1.189,00 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
CANONPSG1XMKIII
Preveri zalogo v trgovini

Možnost zamenjave staro za novo

Brezplačna dostava od 300€

Najhitrejša dostava izdelkov

Najboljše cene na trgu

Fotoaparat G1 X Mark III skupaj z legendarno dediščino in lahkotnostjo PowerShot ponuja edinstveno mešanico hitrosti, kakovosti in vzdržljivosti fotoaparatov DSLR. Je idealen spremljevalec fotografov, ki iščejo večnamensko alternativo za fotoaparate DSLR.

Ogled celotnih specifikacij

360 View of the G1 X Mark III
Significantly lighter and thinner than the G1 X Mark II

Model G1 X Mark III je precej lažji in kompaktnejši od predhodnika G1 X Mark II ter se ponaša z ergonomsko zasnovo v slogu fotoaparatov EOS, zato je popolna izbira za fotografe, ki želijo pustiti svoj fotoaparat DSLR doma in potovati z malo opreme.

Izjemna kakovost slike

G1 X Mark III se ponaša s tipalom APS-C z ločljivostjo 24,2 milijona slikovnih slik, s široko zaslonko s 3-kratno optično povečavo s 24–72 mm goriščno razdaljo in s procesorjem DIGIC 7 za izjemne slike in posnetke.

Engineered to deliver on every level, Dual Pixel CMOS AF enables assured and responsive focusing plus 4-stop stabilisation to safeguard handheld shooting.

Hitro in samozavestno fotografiranje

Samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami, zasnovano za rezultate na vseh ravneh, zagotavlja zanesljivo in odzivno ostrenje ter 4-stopenjsko stabilizacijo za varno ročno fotografiranje.

Lepa in varna uporaba

Sredinsko elektronsko iskalo z visoko ločljivostjo, samodejno ostrenje z dotikom in ergonomija, ki jo je navdihnil fotoaparat EOS, zagotavljajo samozavest na ravni fotoaparatov DSLR kljub žepni velikosti.

A centrally positioned high resolution Electronic Viewfinder, Touch and Drag AF plus EOS inspired ergonomics give DSLR levels of confidence despite the pocketable size.

Videoposnetki v polni visoki ločljivosti 60p

Samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami in 5-osni stabilizator slike za film omogočata snemanje izjemno podrobne videoposnetke v polni visoki ločljivosti 60p in tako lahko dosežete tekoče in mirne posnetke tudi med tekom.

Full HD 60P movies

Napredna povezljivost

Za preprosto vzpostavitev povezave s pametnimi napravami uporabite vedno vklopljeno povezavo Bluetooth®* fotoaparata G1 X Mark III. Z ročnim upravljanjem z aplikacijo Camera Connect razširite svoje ustvarjalne možnosti.

Use the G1 X Mark III’s always-on Bluetooth to easily connect to smart devices.

 

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!