CANON SPEEDLITE 600 EX II-RT

CANON SPEEDLITE 600 EX II-RT

CANON SPEEDLITE 470EX AI

459,00 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
CANON470EXAI
Preveri zalogo v trgovini

Ni na zalogi

Možnost zamenjave staro za novo

Brezplačna dostava od 300€

Najhitrejša dostava izdelkov

Najboljše cene na trgu

 

Priročna, hitra in zmogljiva bliskavica Speedlite 470EX-AI za profesionalno kakovost osvetlitve ima edinstveno motorizirano glavo za odbojno osvetlitev, ki se samodejno prilagodi za nadzor senc na slikah. Bliskavica razmišlja namesto vas, zato se lahko posvetite trenutku.

Poenostavite osvetljevanje z bliskavico Speedlite, s katero lahko profesionalno osvetlite prizore

Ta zmogljiva bliskavica Speedlite srednjega razreda omogoča, da na vznemirljiv in hiter način posnamete profesionalno osvetljene slike.

Motorizirana vrtljiva glava za odbojno osvetlitev, ki se samodejno prilagodi za ustrezen kot, zagotavlja čudovito in naravno osvetlitev. 

Ogled celotnih specifikacij

Odzivna bliskavica

Motorizirana glava bliskavice se samodejno nastavi, zato je kot odboja vedno ustrezen in izboljša osvetlitev prizorov, pri katerih je potrebna naravna in profesionalna osvetlitev z bliskavico.

 
 
 
Female taking portrait picture with a Canon 6D Mark II + Canon Speedlite 470EX-AI
 

Osvetlite dlje in širše 

Glava z vgrajeno povečavo uskladi izhodni kot bliskavice z zornim kotom objektiva in deluje v razponu povečave 24–105 mm (enakovredno polni velikosti).

Razločno prikazovanje podrobnosti 

Matrični zaslon prikazuje podrobnejše podatke, na preprosto berljivem zaslonu LCD pa so prikazane vse nastavitve bliskavice.

Zmogljiva, prilagodljiva in hitro nastavljiva

Z vodilnim številom 47 m je bliskavica Speedlite 470EX-AI popolna izbira za osvetlitev velikih skupin in odbojno osvetlitev od sten in stropa, zato so slike mehkejše in naravnejše.

Možnosti za ustvarjalno osvetlitev

Ko bliskavica Speedlite 470EX-AI ni nameščena na fotoaparatu, jo lahko sprožite z optičnim sprožilcem. Fotoaparati EOS z vgrajenim oddajnikom Speedlite lahko bliskavico sprožijo z razdalje 10 metrov, ne da bi bila potrebna dodatna oprema.

Opazili boste razliko

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!