Digitalni fotoaparat Cyber-shot SONY DSC-WX350B  20x optični zoom črn

Digitalni fotoaparat Cyber-shot SONY DSC-WX350B 20x optični zoom črn

SONY DSC-HX99 - RABLJEN

SONY DSC-HX99 - RABLJEN

Digitalni fotoaparat Cyber-shot SONY DSC-WX350W 20x optični zoom bel

269,00 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
DSCWX350W.CE3
Preveri zalogo v trgovini

Možnost zamenjave staro za novo

Brezplačna dostava od 300€

Najhitrejša dostava izdelkov

Najboljše cene na trgu

Najmanjši in najlažji fotoaparat z 20x optičnim zoomom - Z majhnim fotoaparatom s številnimi vrhunskimi funkcijami in komponentami lahko snemate osupljive fotografije. WX350 ima 20-kratni zoom in CMOS-senzor Exmor\u2122 R, kar omogoča zmogljivo in natančno fotografijo v žepni velikosti.
Približajte se brez tresenja - 20-kratni optični zoom vas približa predmetu brez poslabšanja barv, podrobnosti ali odtenkov.
Optični stabilizator SteadyShot - Objektiv se premika giroskopsko in odpravlja gibe pri snemanju iz roke, kar zagotavlja ostre slike po celotni goriščni razdalji.
Svetlejša slika - Poskrbljeno je za vse priložnosti. CMOS-senzor Exmor R in zmogljiv slikovni procesor BIONZ X zagotavljata svetle in ostre podrobnosti v vsakem kadru. Tehnologija za izjemno ločljivost slikovnih pik analizira vsako slikovno piko in obnovi podrobnosti slike, ki se izgubijo ob povečavi. Razliko vidite tudi ponoči, saj širok razpon ISO 80\u201312800 zagotavlja izjemno ostre posnetke pri šibki svetlobi.
Pokažite svoje režiserske sposobnosti - V domačih videoposnetkih uživajte na kinematografski način. Pritisnite gumb za snemanje in snemajte jasne in čiste videoposnetke Full HD. Inteligentni aktivni način optičnega stabilizatorja slike SteadyShot zagotavlja stabilne in netresoče videoposnetke, tudi med hojo ali povečavo.
Ustvarjajte, povežite in delite - Fotografiranje je prijetno, še prijetneje pa je fotografije deliti. Z vgrajenima povezavama Wi-Fi in NFC lahko najboljše posnetke delite v nekaj sekundah. Z aplikacijo daljinskega upravljalnika za pametni telefon imate vedno vse pod nadzorom.
Slikovni učinek - Z vgrajeno tehnologijo slikovnih učinkov slike napolnite s svežino. Izbirate lahko med številnimi načini, ne da bi za to morali prenesti programsko opremo za urejanje slik.
S panoramskim fotografiranjem posnemite več - Fotoaparat obračajte z ene strani proti drugi \u2013 s 360-stopinjskim panoramskim fotografiranjem. Fotoaparat samodejno združi hitre zaporedne posnetke in ustvari panoramsko sliko. Inteligentno panoramsko fotografiranje prepozna obraze in gibanje.
Oglejte si podrobne slike v 4K - WX350 povežite s televizorjem 4K Ultra HD in si fotografije oglejte na jasnem velikem zaslonu. Tehnologija TRILUMINOS\u2122 zagotavlja živahne in pristne odtenke.