NIKON D700 z držalom MB-D10 - RABLJEN

NIKON D700 z držalom MB-D10 - RABLJEN

NIKON D500 ohišje

NIKON D500 ohišje

NIKON D5600 + AF-P DX 18-55VRII

S stalno povezanim fotoaparatom D5600 boste svojemu ustvarjalnemu duhu dali polet.

689,00 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
NIKOND5600AFPDX18-55VR
Preveri zalogo v trgovini

Možnost zamenjave staro za novo

Brezplačna dostava od 300€

Najhitrejša dostava izdelkov

Najboljše cene na trgu

Fotografija, s katero ovekovečite nepričakovano lep trenutek. Načrtovan intervalni videoposnetek, ki odlično uspe. Naj gre za igro senc, ko je sonce visoko na nebu, ali videoposnetke, posnete iz nenavadnih kotov – nič ni boljšega od navdušenja, ki vas prevzame, ko ustvarite nekaj, kar bo razveselilo druge.

S fotoaparatom D5600 boste ujeli čarobne trenutke, saj je opremljen z Nikonovo zmogljivo tehnologijo fotografiranja.  S tem fotoaparatom boste lahko uresničili vse svoje zamisli. Na voljo so vam legendarni objektivi NIKKOR, kar pomeni, da vam nikoli ne bo zmanjkalo ustvarjalnih možnosti. Z Nikonovo aplikacijo SnapBridge lahko fotografije sinhronizirate s pametno napravo že med fotografiranjem ali preprosto prenesete videoposnetke, kadar koli želite.

NIKON D5600

Premaknite meje domišljije: kakovost slik Nikonovega fotoaparata D-SLR

Če kot fotograf odkrijete motive, ki jih drugi ne, je kakovost slik izjemno pomembna. Fotoaparat D5600 je opremljen z velikim slikovnim tipalom formata DX s 24,2 milijona slikovnih točk, zato lahko pri fotografiranju z njim posnamete natančne teksture in ustvarite slike z izjemno jasnimi podrobnostmi. Vaši prijatelji in sledilci bodo na vsaki sliki videli točno to, kar ste nameravali posneti. Razpon občutljivosti ISO od 100 do 25.600 in razširjena občutljivost ISO 6400 v načinu Nočna pokrajina sta zagotovilo, da boste zlahka kos tudi prizorom pri slabi svetlobi in v težavnih pogojih osvetlitve. Slikovni procesor EXPEED 4 se lahko pohvali z napredno funkcijo zmanjšanja šuma tudi pri visokih občutljivostih ISO. Na voljo imate širok razpon izmenljivih objektivov NIKKOR, zato lahko preprosto ustvarite slike z osupljivo zameglitvijo ozadja in bogatimi kontrasti.

NIKON D5600

Slike bodo predobre, da jih ne bi objavili: povežete se lahko prek aplikacije SnapBridge

Povežite se in z drugimi v nekaj sekundah delite svoje slike kakovosti D-SLR ter jih navdušite. Nikonova prelomna aplikacija SnapBridge uporablja tehnologijo Bluetooth® Low Energy¹, s katero zagotavlja stalno povezavo med fotoaparatom D5600 in združljivo pametno napravo. Povezovanje fotoaparata a pametno napravo je preprosto. Ko sta napravi povezani, lahko fotoaparat med fotografiranjem sinhronizira fotografije v napravo, pri čemer ni treba vsakič znova vzpostavljati povezave. Vsak posnetek se takoj prikaže v telefonu ali tabličnem računalniku, kjer je pripravljen na objavo. Videoposnetke pa lahko ročno prenesete, kadar koli želite. Povezava SnapBridge omogoča celo fotografiranje na daljavo prek pametne naprave. Ne glede na to, kako uporabljate aplikacijo SnapBridge, lahko pametno napravo nemoteno uporabljate še naprej, pri tem pa vas naj ne skrbi poraba baterije fotoaparata. Vaša perspektiva je edinstvena: SnapBridge omogoča, da fotografije objavite takoj.

 
NIKON D5600

Nikonov fotoaparat D-SLR: z njim boste začutili samo bistvo fotografije

Izjemno prenosni fotoaparat D5600 ima brezhibno ergonomijo, ki omogoča, da se prepustite izkušnji fotografiranja. Z visokokakovostnim optičnim iskalom, ki omogoča jasen pogled skozi objektiv, lahko ustvarite privlačne kompozicije – ko želite izostriti motiv, vas pri fotografiranju skozi iskalo ne bo motila sočna svetloba ali druge motnje. Poleg tega lahko mirneje držite fotoaparat, ko uporabljate teleobjektiv. S priročno postavljenim vrtljivim gumbom za upravljanje in večnamenskim izbirnikom lahko med fotografiranjem preprosto spreminjate nastavitve. S funkcijo Fn na dotik pa lahko prilagodite nastavitve prek velikega zaslona na dotik, ne da bi pri tem morali odmakniti oko od iskala. Fotoaparat je lahek in dovolj trpežen, da ga s seboj lahko odnesete povsod, saj tehta samo 415 g (približno)² in ima samonosno ohišje, ojačano z ogljikovimi vlakni. Ko ovijete svoje prste okrog globokega ročaja in začnete fotografirati, fotoaparata ne boste več želeli odložiti, ne glede na to, ali ste na popotovanju ali živahnih mestnih ulicah.

NIKON D5600

Ujemite motiv, kot ga vidite: zaslon na dotik s spremenljivim kotom

Zdaj lahko slikate s fotoaparatom D-SLR, ki motiv vidi tako, kot ga vidite vi, tudi če si ga vi ogledujete s popolnoma drugačnega kota. Preprosto zasukajte, nagnite ali zavrtite velik 8,1-centimetrski (3,2-palčni) zaslon na dotik s spremenljivim kotom in ustvarite popolne fotografije: imeli boste jasen pogled, ne glede na to, ali je fotoaparat visoko zgoraj, povsem pri tleh ali oddaljen od vašega telesa. Za izostritev slike in fotografiranje tapnite zaslon na dotik, enako kot pri pametnem telefonu. Med fotografiranjem z iskalom ali predvajanjem slik lahko uporabljate kontrolnike na dotik. Pri fotografiranju z iskalom lahko namesto vrtljivega gumba za upravljanje ali večnamenskega izbirnika uporabite intuitivno funkcijo Fn na dotik: zdaj lahko prek velikega zaslona na dotik izberete točko ostrenja ali prilagodite druge pomembne nastavitve, kot so zaslonka, samodejni nadzor občutljivosti in druge. Pri predvajanju slik se lahko z vrstico za pomikanje, ki je prevzeta od Nikonovih profesionalnih fotoaparatov D5 in D500, hitro pomikate po posnetkih. Poleg tega lahko sliko s približevanjem prstov povečate in jo hitro obrežete.

 
NIKON D5600

Ne zamudite ničesar: hitrost in natančnost, ki omogočata, da zajamete vse zamisli

Če opazite vse podrobnosti, želite fotoaparat, s katerim ne boste zamudili ničesar. Ne glede na to, ali ste sredi dogajanja ali fotografirate na daljavo, se bo izredno natančni sistem samodejnega ostrenja (AF) fotoaparata D5600 osredotočil na motiv in ga obdržal izostrenega. 39 točk ostrenja sistema samodejnega ostrenja (AF) pokriva široko območje kadra, devet zelo natančnih križnih senzorjev v središčnem območju pa zagotavlja izboljšano natančnost. Ko fotografirate v načinu pogleda v živo, funkcija AF z zaznavanjem kontrasta v fotoaparatu omogoča, da ostanete osredotočeni na motiv. In ko se nenadoma pojavi priložnost za odličen posnetek, lahko fotografirate s hitrostjo pet slik na sekundo ter ovekovečite trenutek s popolno natančnostjo.

 

Videoposnetki, ki jih boste ponosno objavili: D-videoposnetek in intervalni videoposnetek

Posnemite videoposnetke v polni ločljivosti HD, ki jih boste ponosno objavili. D-videoposnetki omogočajo snemanje pri hitrostih do 50p/60p. Samodejno ostrenje pri neprekinjenem pogledu v živo (način stalni servo AF) ohranja motive ostre, tudi ko je dogajanje hitro. Če fotografirate s standardnim objektivom AF-P NIKKOR, bodo posnetki zaradi koračnega motorčka, vgrajenega v objektiv, brez slišnih zvokov ostrenja. S funkcijo za intervalne videoposnetke, ki jo je fotoaparat prevzel od Nikonovih naprednih fotoaparatov D-SLR, lahko počasno premikanje oblakov ali dogajanje na natrpani ulici pospešite v dramatično zaporedje prizorov. Poleg tega videoposnetke, posnete s fotoaparatom D5600, preprosto objavite prek povezave SnapBridge fotoaparata.

NIKON D5600

Umetniški pridih: ustvarjalna orodja v fotoaparatu

Učinek fotografij in videoposnetkov lahko povečate z različnimi ustvarjalnimi orodji v fotoaparatu. Z naborom posebnih učinkov lahko na preprost način povečate izraznost slik: izbrani učinek si lahko vnaprej ogledate v načinu pogleda v živo in prilagodite intenzivnost, preden posnamete fotografijo. Za še večji nadzor nad videzom slik uporabite funkcije Picture Control, s katerimi lahko natančneje določite nastavitve, kot sta kontrast in nasičenost. Če uporabite nastavitev »Flat« (Ohranitev podrobnosti in razpona tonov) funkcije Picture Control, boste videoposnetke lahko preprosto naknadno obdelali do popolnosti. Poleg tega lahko ustvarite in shranite funkcijo Picture Control po meri, s katero boste svojim slikam dodali edinstveno značilnost. Z izborom učinkov v meniju za retuširanje lahko hitro izboljšate videz ali spremenite vzdušje fotografij v fotoaparatu. Prek povezave SnapBridge lahko izkoristite pametni telefon ali tablični računalnik in ustvarjalni proces nadaljujete v priljubljenih aplikacijah.

NIKON D5600

Objektivi NIKKOR: legendarna optična zmogljivost

Fotoaparat D5600 je združljiv s celotno serijo objektivov NIKKOR formata DX. Ne glede na to, kako fotograf vidi svet, obstaja objektiv NIKKOR, ki bo uresničil njegovo vizijo. Uporabite hiter objektiv s fiksno goriščno razdaljo za fotografije s čudovito zamegljenim ozadjem, teleobjektiv za oddaljene motive ali širokokoten objektiv za dramatično kompozicijo. Fotografirate lahko tudi z veliko izbiro objektivov formata FX.

Razširite svoje fotografske zmožnosti: Nikonova dodatna oprema

Fotoaparat D5600 je del Nikonovega neskončno razširljivega sistema D-SLR, ki lahko uresniči katero koli fotografsko zamisel. Če boste želeli raziskati možnosti ustvarjanja s svetlobo, vam bodo uveljavljene Nikonove bliskavice Speedlight olajšale delo. Te prenosne bliskavice omogočajo razpršitev ali mehčanje svetlobe, zato lahko poudarite slike, narejene pri dnevni svetlobi, izboljšajte tiste, posnete v mraku, ali izpostavite podrobnosti motiva, ko svetloba iz ozadja ni najboljša. Za čim večjo prenosnost uporabite kompaktno bliskavico SB-500 Speedlight, ki se ponaša z vdelano visokozmogljivo lučko LED, ki je odlična izbira za bližinske fotografije ali snemanje videoposnetkov. Če želite posneti visokokakovosten zvok, uporabite izbirni stereo mikrofon ME-1. Ne glede na to, katero smer fotografiranja želite izbrati, ima Nikon vsa orodja za doseganje cilja.

¹ Besedna znamka in logotipi Bluetooth® so registrirane blagovne znamke v lasti podjetja Bluetooth SIG, Inc.; družba Nikon in z njo povezana podjetja take znamke uporabljajo na podlagi licence.
² Brez baterije/kartice SD

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!