NIKON D3400 ohišje + NIKON TORBA

NIKON D3400 ohišje + NIKON TORBA

CANON EOS 6D Mark II ohišje

CANON EOS 6D Mark II ohišje

NIKON D6

Vse izkušnje in načrtovanje zares pridejo do izraza, ko se lahko fotoaparat, ki ga uporabljate, odzove na vsakršne okoliščine. Vzdržite vse ekstreme. Ta D-SLR z novim procesorjem za AF, slikovnim procesorjem EXPEED 6, trpežnim ohišjem in hitrimi povezavami, ki so že vgrajene v fotoaparat, omogoča ustvarjanje brezhibnih posnetkov vedno in povsod. Dogajanja, osvetlitve ali okolja ne morete nadzorovati. Lahko pa zato nadzorujete D6.

6.699,00 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
NIKOND6
Preveri zalogo v trgovini

Možnost zamenjave staro za novo

Brezplačna dostava od 300€

Najhitrejša dostava izdelkov

Najboljše cene na trgu

Vztrajno zmogljivo ostrenje

Kako pokrijete vse? Namenski procesor za AF, ki je hitrejši kot kdaj prej. Kombinacija 105 križnih tipal, ki jih je vse mogoče izbrati, in 1,6-krat večje gostote pokritosti kot pri fotoaparatu D5. AF s skupino točk z več nastavitvami po meri za sledenje brez primere. Izboljšan sistem za prepoznavanje prizorov za še višjo raven prepoznavanja motiva. D6 vam daje več možnosti kot kdaj prej, da predvidite in ujamete dogajanje.

Ujemite zmagovalni posnetek

Večji obseg izbirnih vzorcev za AF s skupino točk omogoča optimizacijo nastavitve AF za vsako fotografsko nalogo. Izognite se fiksnim oviram v vidnem polju, kot so teniške mreže, in ujemite več čistih posnetkov dogajanja.

Dajte prednost očem

D6 je prvi fotoaparat D-SLR, s katerim lahko določite prednost za ostrenje na oči motiva, ko uporabljate AF s samodejno izbiro območja ali 3D-sledenje. Skupaj s širšo pokritostjo velike gostote boste tako ujeli tisti prav poseben pogled.

Predvidite dogajanje

S fotoaparatom D6 lahko določite začetno točko ostrenja pri fotografiranju v načinu AF s samodejno izbiro območja. Podatki iz vseh 105 točk ostrenja se uporabljajo za pridobivanje motiva in njegovo sledenje: tako se lahko osredotočite na kadriranje.

Izjemen v vseh svetlobnih pogojih

Sledenje je izredno natančno tudi v najzahtevnejših svetlobnih pogojih, ki si jih lahko zamislite. Občutljivost AF do –4,5 EV v osrednji točki ostrenja in –4 EV v vseh drugih točkah vam omogoča spremljanje dogajanja pozno v noč.

 

Ko je dogajanje hitro in imate samo eno priložnost, da naredite tisti pravi posnetek, vam D6 priskoči na pomoč s hitrostmi rafalnega fotografiranja do 14 posnetkov na sekundo s polnim AF/AE. Na novo zasnovan zrcalni mehanizem v tem fotoaparatu bistveno zmanjša odboj za ostrejšo in stabilnejšo sliko v iskalu.

Ko delate pod pritiskom, je kakovost datotek, ki pridejo neposredno iz fotoaparata, nadvse pomembna. D6 zagotavlja izjemno čiste slike in nov algoritem za samodejno nastavitev beline prinaša neverjetno natančnost barv in jasnejše kožne odtenke. Dinamični razpon je izjemen tako pri visokih kot pri nizkih vrednostih ISO. Naj bo na stadionu ali na zasneženih pobočjih – zmagovalni posnetek bo vaš.

 
Sprotni pogledi
 

Spremljajte dogajanje v živo, tudi če fotografirate z dolgim objektivom pri velikih hitrostih snemanja. 0,72-kratno optično iskalo z elementi OLED brez zakasnitve prikaže motive z izjemno ostrino.

V iskalu sta prikazana kazalnika nagiba po prečni in vzdolžni osi.

Obnovitev nastavitev
 

Nepredvidljivost vas ne bo zmotila, če se lahko hitro in zlahka prilagajate vsakršnim razmeram. Vnaprej programirane nastavitve za obnovitev so zdaj na voljo tudi za nastavitev beline, vzorce AF in zaklepanje AF.

Vsestranske reže za kartice
 

Fotografije v obliki zapisa JPEG+ in JPEG lahko hkrati zapišete v dve reži, ki sprejemata kartice CFexpress ali XQD. Majhne ali srednje datoteke JPEG zlahka dodelite sekundarni reži za kartice, kjer bodo pripravljene za hitrejši prenos slik.

Hitrejši prenosi, učinkovitejši poteki dela

Zasnova modela D6 vključuje povratne informacije s terena, zato z njim hitro in enostavno pošljete fotografije kar na kraju samem. S hitrima povezavama Wi-Fi in Bluetooth, vgrajenima kar v fotoaparat, boste najboljše fotografije poslali, kamor je treba. In to takoj. Z ostrim in natančnim zaslonom, ki je občutljiv na dotik, lahko posnetke pregledate, izberete in jih prednostno razporedite. Hitrosti prenosa so najhitrejše na trgu in se ne upočasnijo, ko fotografirate.

 

Več načinov za izbiro slik za prenos vam daje prednost v okoliščinah, ko šteje vsaka sekunda. Primarno režo za kartice uporabite za potrditev ostrenja na večji fotografiji JPEG+, nato pa preklopite na drugo režo za kartice, da hitro prenesete majhne ali srednje velike fotografije v obliki zapisa JPEG. Neželene slike lahko hkrati izbrišete iz obeh rež.

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!
Poglejte še druge izdelke znamke Nikon!