NIKON objektiv NIKKOR AF-S 70-200/2,8E FL ED VR

NIKON objektiv NIKKOR AF-S 70-200/2,8E FL ED VR

NIKON objektiv NIKKOR AF-S 8-15/3,5-4,5 E ED FISHEYE

NIKON objektiv NIKKOR AF-S 8-15/3,5-4,5 E ED FISHEYE

NIKON objektiv NIKKOR AF-P DX 70-300/4,5-6,3G ED VR

399,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
NIKKORAFPDX70-300GEDVR
Preveri zalogo v trgovini

Možnost zamenjave staro za novo

Brezplačna dostava od 300€

Najhitrejša dostava izdelkov

Najboljše cene na trgu

Odkrijte svet superteleobjektivov s tem zoom objektivom formata DX.

Če želite odkriti ustvarjalne prednosti fotografiranja s teleobjektivom, je ta lahki in dolgi objektiv prava izbira za vas. S svojo optimizirano kompaktno obliko je popoln za uporabo z Nikonovimi manjšimi fotoaparati D-SLR formata DX¹.

Vsestranska goriščna razdalja 70–300 mm zagotavlja prilagodljivost, ki jo potrebujete za snemanje oddaljenega dogajanja, edinstvenih popotniških fotografij ali ljubiteljsko fotografiranje v divjini. Nikonov sistem za zmanjšanje tresljajev omogoča ostre fotografije, objektiv pa zagotavlja hitro in tiho ostrenje, zato je popolna izbira za snemanje videoposnetkov in fotografij.

Lahek zoom objektiv za izjemno supertelefotografijo

Ta objektiv formata DX s 4,3-kratnim zoomom je odličen za začetnike pri fotografiranju s fotoaparati D-SLR ali fotografe, ki želijo z dodatnim objektivom povečati svoj razpon zooma. Ustvarite izjemne kompozicije z vsestranskim razponom goriščne razdalje 70–300 mm (enakovredno na formatu FX: 105–450 mm), ki brez težav približa dogajanje. Uživajte v prilagodljivosti in si približajte divje živali ali posnemite vrhunske bližinske posnetke otrok med igro. Če želite snemati videoposnetke, je ta objektiv z gladkim in tihim samodejnim ostrenjem prava izbira za vas.

Gladko in hitro samodejno ostrenje: Nikonov koračni motorček

Nikonov novi koračni motorček zagotavlja hitro ostrenje objektiva in je zaradi svojega tihega delovanja popolna izbira za snemanje videoposnetkov. Pri uporabi zooma za snemanje fotografij lahko motiv izostrite v trenutku in absolutno natančno. Pri snemanju videoposnetkov koračni motorček zagotavlja gladko spreminjanje izostritve, pri tem pa ni slišati nikakršnega šuma.

Slike na Nikonovi kakovostni ravni

Ta objektiv NIKKOR formata DX je zasnovan posebej za čim boljši izkoristek velikega števila slikovnih točk naprednega slikovnega tipala vašega Nikonovega fotoaparata D-SLR. Leča iz stekla z izjemno nizko disperzijo (ED) omogoča zmanjšanje barvne napake pri slikah v visoki ločljivosti, v živahnih barvah z ostrimi podrobnostmi in popolnim kontrastom.

Zmanjšanje tresljajev (VR)

Nikonova osupljiva tehnologija zmanjšanja tresljajev (VR) je zasnovana za stabilnejše fotografiranje iz roke in omogoča fotografiranje pri do štiri stopnje daljšem času zaklopa². To pomeni, da boste lahko posneli jasne, nezamegljene slike, tudi ko boste fotografirali na koncu dosega teleobjektiva pri šibki svetlobi. Funkcijo VR lahko vklopite ali izklopite prek menija fotoaparata³.

Poenostavljeno upravljanje

Preklapljajte med samodejnim in ročnim ostrenjem prek menija fotoaparata³.  Spreminjanje nastavitev ostrenja prek menija fotoaparata, ki nadomešča upravljanje s stikali na cevi objektiva, preprečuje nenamerno spreminjanje nastavitev med fotografiranjem.

 
Poglejte še druge izdelke znamke Nikon!