NIKON objektiv AF-S 200-400mm F/4G ED VR II

NIKON objektiv NIKKOR AF-S 200-500/5,6E ED VR

SIGMA objektiv 300/4D APO RABLJEN - ZA NIKON

SIGMA objektiv 300/4D APO RABLJEN - ZA NIKON

NIKON objektiv NIKKOR AF-S 105/1,4E ED

Neverjeten objektiv formata FX s fiksno goriščno razdaljo 105 mm in svetlo zaslonko f/1,4. Ta izjemen objektiv z edinstvenimi značilnostmi je ustvarjen za razvijanje novih ravni umetniškega ustvarjanja portretov.

2.099,00 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
NIKONAF105/1,4EED
Preveri zalogo v trgovini

Možnost zamenjave staro za novo

Brezplačna dostava od 300€

Najhitrejša dostava izdelkov

Najboljše cene na trgu

Ta prepoznavni portretni objektiv nadaljuje tradicijo odličnosti, s katero se je ponašal že priznani objektiv NIKKOR 105mm f/2.5. Popolnoma nova optična zgradba zagotavlja popolno ostrino od roba do roba, kontrast in ločljivost ter omogoča, da zajamete vse odtenke. Mehko ozadje je izjemno gladko, motivi pa so ostri tudi pri fotografiranju z najbolj odprto zaslonko f/1,4. Pri fotografiranju z razpoložljivo svetlobo ali v studiu boste lahko posneli nepozabne slike z izjemno globino in dimenzijo.

Prepoznavne značilnosti: najbolj odprta zaslonka f/1,4 in goriščna razdalja 105 mm

S tem objektivom formata FX s fiksno goriščno razdaljo boste lahko popolnoma izrazili svojo vizijo estetike. Goriščna razdalja 105 mm skupaj z najkrajšo razdaljo ostrenja 1 m omogoča zajemanje fotografij glave, ki zapolnijo cel kader, ne da bi jih morali izrezati. Edinstvena optična zasnova zagotavlja popolno reprodukcijo vseh elementov scene. Tudi pri fotografiranju pri šibki svetlobi je mogoče zajeti vse podrobnosti tekstur v vsej njihovi lepoti. Zaobljena odprtina zaslonke, ki jo omejuje devetih lamel, zagotavlja osupljivo mehko ozadje in omogoča natančen nadzor globine polja.

Čudovito mehko ozadje: globina in dimenzija

Edinstvena optična zgradba tega objektiva zagotavlja neverjetno mehko ozadje in motive z naravnim občutkom globine. Intenzivnost zameglitve slike se zvezno spreminja s povečevanjem oddaljenosti od točke izostritve, zato na mehkem ozadju ni ostrih prehodov. Poleg tega gladek prehod mehkega ozadja iz točke ostrenja v ozadje omogoča zajemanje slik z neverjetno naravno globino. Prednosti veljajo tudi za videoposnetke – pri ostrenju so prehodi mehkega ozadja neverjetno gladki, kar je pri snemanju prizorov s posebnim vzdušjem edinstvena prednost.

Upodabljanje s svetlobo: neprekosljiva zmogljivost fotografiranja pri šibki svetlobi

Objektiv AF-S NIKKOR 105mm f/1.4E ED omogoča izjemno estetsko upravljanje. Motivi so popolnoma jasni tudi pri fotografiranju z najbolj odprto zaslonko f/1,4. Napaka sagitalne kome je učinkovito zmanjšana, tako da se točkovni viri svetlobe reproducirajo kot okrogle točke tudi ob robovih slike. Padec svetlobe ob robu je nadzorovan, tako da je celoten kader ustrezno osvetljen in so motivi ob robu kadra ostri in jasni tudi pri fotografiranju z najbolj odprto zaslonko in izostritvijo, nastavljeno na neskončnost.

Legendarna kakovost objektivov NIKKOR

Devet zaobljenih lamel zaslonke zmanjšuje uklon in zagotavlja naravno reprodukcijo elementov na sceni. Nadzor AE je izjemno stabilen celo pri rafalnem fotografiranju z visoko hitrostjo zaradi elektromagnetnega mehanizma za upravljanje zaslonke, ki je vgrajen v ohišju objektiva. Nanokristalna prevleka učinkovito zmanjšuje podvojene vire svetlobe in notranji odboj, tihi pogon Silent Wave Motor pa zagotavlja nemoteno, tiho in hitro samodejno ostrenje. Trije elementi iz stekla z izjemno nizko disperzijo (ED) zmanjšujejo aksialne barvne napake. Nikonova fluorova prevleka ščiti sprednje in zadnje elemente objektiva ter zagotavlja lažje čiščenje, saj učinkovito odbija prah, umazanijo, vodo in mast.

 
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!