NIKON program CAPTURE NX 2 upgrade

NIKON program CAPTURE NX 2 upgrade

NIKON program CAPTURE NX 2

198,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
018208915583
Preveri zalogo v trgovini
Kategorije:

Možnost zamenjave staro za novo

Brezplačna dostava od 300€

Najhitrejša dostava izdelkov

Najboljše cene na trgu

Izrazite svojo nadarjenost za fotografijo z novo generacijo Nikonove zelo kakovostne programske opreme za urejanje in obdelavo slik. Nikon Capture NX2 uporablja Nikonovo ekskluzivno tehnologijo U PointTM ter ima veliko zmogljivih orodij in štiri popolnoma prilagodljive delovne prostore, ki jih lahko shranite in med njimi preklapljate. Preprost in intuitiven program Capture NX2 omogoča, da se osredotočite na delo s toni in barvami, s čimer lahko svoje slike razvijete v skladu s klasičnim principom poudarjanja in izboljševanja zadev, ki vas zanimajo. Capture NX2 lahko uporabite pri slikah v oblikah JPEG in TIFF iz kateregakoli vira in je optimalna programska oprema za urejanje Nikonovih datotek NEF.

Glavne funkcije:

 

  • Tehnologija U-PointTM zagotavlja nevidno, pametno pomoč, ki omogoča delovanje obsežnega števila orodij za izboljšanje slike. Tehnologija U-PointTM omogoča preprosto izbiro delov slike, ki vas zanimajo, z intuitivno, preprosto prilagoditvijo kontrasta, svetlosti in nasičenosti, učinkovito korekcijo neželenega učinka rdečih oči ter natančno prilagajanje barvnega ravnotežja. Preprosto kliknite del, ki ga želite spremeniti in prilagodite drsnike za takojšen učinek vaših popravkov.
  • Čopič za samodejno retuširanje omogoča natančno in priročno odstranjevanje neželenih podrobnosti. Izberite območje, ki ga morate izboljšati, kliknite madež prahu ali podrobnost, ki jo želite odstraniti.
  • Hitro popravljanje v enem oknu združuje pogosto uporabljena orodja in poenostavi postopek urejanja večje količine slik. Med orodji so: krivulja ravni in tonska krivulja, izravnava osvetlitve, kontrast, zaščita svetlih delov, zaščita senc in nasičenost.
  • Zmogljivost dvojnega zaslona in popolnoma prilagodljivi delovnih prostori: Dvojni zaslon programa Capture NX2 vam omogoča, da razširite svoj delovni prostor, štirje popolnoma prilagodljivi delovni prostori – Browser (Brskalnik), Metadata (Metapodatki), Multi Purpose (Večnamenskost) in Edit (Urejanje) – pa vam omogočajo prilagajanje vaše izbire orodij po meri, izdelavo lastnih bližnjic in takojšnji preklop med vsakim delovnim prostorom brez izgube podatkov.
  • Kontrolna točka izbranega območja olajša povečanje ostrine podrobnosti (funkcija »Unsharp mask«) ali zameglitev izbranih delov slike (funkcija »Gaussian Blur«), lahko jo uporabite s praktično vsemi orodji za izboljšavo slike, vključno z D-osvetljevanjem, svetlostjo, barvo, izostritvijo, korekcijo in zmanjšanjem šuma. Izboljšave se lahko s preprostim klikom miške uporabljajo za celotno sliko ali za določene dele, ne da bi bilo treba natančno izbrati maske.
  • Obširno upravljanje fotografij: razna vrednotenja in oznake, ki uporabljajo standarda XMP in IPTC, poenostavijo označevanje in razvrščanje slik ter omogočajo brezhiben prenos s programi ViewNX, Windows Vista ali Adobe Bridge.

 

 

Povezava do proizvajalca