Nikon Z7 ohišje + FTZ adapter

Nikon Z7 ohišje + FTZ adapter

Nikon Z6 ohišje + FTZ adapter

Nikon Z6 ohišje + FTZ adapter

Nikon Z6 ohišje

1.649,00 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
NIKONZ6OHIŠJE
Preveri zalogo v trgovini

Možnost zamenjave staro za novo

Brezplačna dostava od 300€

Najhitrejša dostava izdelkov

Najboljše cene na trgu

24,5 milijona slikovnih točk, ISO od 100 do 51.200, 12 posnetkov na sekundo, videoposnetki v ločljivosti 4K, 5-GHz Wi-Fi® !

Vaša vizija. Vaš glas.

Ponesite svoje zamisli na svetlo. Ko fotografirate s hitrim tipalom polnega formata, imate moč, da pustite svoj pečat.

Ostrina v vseh primerih

Tipalo CMOS polnega formata, ki ima 24,5 milijona slikovnih točk in osvetlitev od zadaj, z AF v goriščni ravnini zajame s podrobnostmi bogate, kot britev ostre slike.

Neverjetna hitrost

Bliskoviti slikovni procesor EXPEED 6 poskrbi za slike z malo šuma in osupljivim dinamičnim razponom tako pri visokih kot pri nizkih vrednostih ISO.

Bajonet Z. Več svetlobe. Več možnosti.

Prilagodljiv brezzrcalni fotoaparat Z 6 z najširšim bajonetom objektiva polnega formata na svetu zajema svetlobo, kot doslej še nismo doživeli.¹

Velik bajonet. Velik vpliv.

Velik premer bajoneta 55 mm omogoča, da fotoaparat serije Z ujame več svetlobe. Le 16 mm med bajonetom in slikovnim tipalom fotoaparata polnega formata poskrbi, da več te svetlobe doseže tipalo.

Navdih v svetlobi

Od modrine v poltemi do izraznih senc. Zmogljiva optična zasnova Nikonovih objektivov z bajonetom Z vam skupaj z velikim bajonetom omogoča, da s svetlobo delate čudeže.

ISO 100–51.200. Navdih ostaja tudi, ko sonce zaide.

Od mestnih prizorov ob treh zjutraj do portretov v šibki svetlobi – svobodno lahko ujamete podrobnosti v temi.

Polni format. Popolna vizija.

Ultraširoko samodejno ostrenje. Ostrina vseskozi.

Bodite ustvarjalni s širino

Ohranite ostrino z ultraširoko pokritostjo samodejnega ostrenja (AF) čez 90 % kadra. Skupaj z neverjetno zmogljivostjo ostrenja Nikonovih objektivov z bajonetom Z je celo motive ob robu kadra mogoče preprosto zaznati. Pokončno fotografiranje pa je neverjetno natančno.

Prosto ostrenje

Sistem samodejnega ostrenja (AF) takoj zazna gibanje. Tudi najmanjšim ali hitrim motivom sledi z neverjetno natančnostjo pri vsaki svetlobi. Poleg tega lahko uporabite način AF na manjšem območju za brušenje najmanjših podrobnosti.

Znotraj svetlobe

Pri fotografiranju z objektivom, ki ima svetlobno moč f/2 ali več, je na voljo merjenje osvetlitve vse do –4 EV. Poiščite odtenek v senci. Osredotočite se na podrobnosti, tudi če je edina svetloba mesečina.

Zajemite izraz

Pameten procesor AF z zaznavanjem obrazov zazna in ohrani obraze. Ta pogled. Ta izraz. Imate ga – tudi če se oseba premika hitro.

Najpomembnejši je pravi trenutek

Neprekinjeno fotografiranje z 12 posnetki na sekundo. Poiščite polne kadre lepote znotraj dogajanja.

 Pritisnite in pridržite, da vidite, kaj pomeni 12 posnetkov na sekundo.
 

Zmanjšanje tresljajev za stabilnost

Stabilnost

Petosno optično zmanjšanje tresljajev (VR) v fotoaparatu kompenzira tresenje fotoaparata v petih smereh. Fotografije ostanejo ostre. Videoposnetki so stabilni.

Akcija

Način Sport ponuja stabilno sliko v iskalu pri fotografiranju izjemno hitrega dogajanja ali pri premikanju. Med snemanjem videoposnetka petosni optični VR deluje skupaj z elektronskim VR za neverjetno stabilnost posnetkov.

Prednost petih stopenj

Petosni optični VR v fotoaparatu omogoča fotografiranje s časom zaklopa, ki je za pet stopenj daljši kot sicer.² Posnemite jasnejše fotografije, ko pojema dnevna svetloba, ali filmske prizore brez neželenih učinkov tresenja fotoaparata.

Če kaj lahko vidite – lahko to ujamete.

Prosto kadrirajte. Nikonovo napredno elektronsko iskalo s 3.686.000 pik ohranja neoviran pogled. Izjemno svetlo in ostro elektronsko iskalo ničesar ne pusti zunaj kadra.

Asferični stekleni elementi in zaščitni premazi preprečujejo, da bi notranji odboj, odsevi in umazanija omejevali vaš pogled. Vse boste videli jasno, ne glede na to, ali raziskujete noč ali fotografirate pri močni dnevni svetlobi. 

Veliko, jasno elektronsko iskalo OLED poustvari naravne barve in je zlahka kos gibanju. Ostre, stabilne slike poskrbijo za priročno kompozicijo – tudi če se hitro premikate ali ste uporabili zoom za potrditev izostritve. 

Elektronsko iskalo lahko prikaže slike, kot bodo videti z uveljavljenimi nastavitvami – lahko pa uporabite naravno sliko, podobno tisti pri optičnem iskalu. Ključne informacije o fotografiranju lahko prikažete za pomoč pri kompoziciji v obeh pogledih.

Čista izraznost

Posnemite vsak prizor v izjemnih podrobnostih z videoposnetki 4K polnega formata.

Očarljiva akcija

Posnemite videoposnetke 4K/UHD polnega formata pri 30p. Dosezite osupljivo počasno predvajanje videoposnetkov v polni ločljivosti HD z bogatimi podrobnostmi do 120p. Med snemanjem videoposnetkov 4K ali videoposnetkov v polni ločljivosti HD zlahka posnamete fotografije.

Visoka ločljivost

Nadvzorčenje z 8K omogoča posnetke 4K s spektakularno prefinjenostjo in podrobnostmi. Hitri procesor EXPEED 6 zagotavlja osupljivo jasne slike, na katerih ni šuma, učinka moiré in lažnih barv.

Čudovit nadzor

Svetlobno močni Nikonovi objektivi z bajonetom Z omogočajo tiho samodejno ostrenje in čudovito mehko ozadje bokeh. Poleg tega si lahko pomagate s predogledom območja izostritve v fotoaparatu, ko ročno spreminjate izostritev v prizoru.

Stabilno gibanje

Hitrost AF in občutljivost sledenja AF je mogoče nastavljati med snemanjem videoposnetka. Neverjetna zmogljivost ostrenja Nikonovih objektivov z bajonetom Z zmanjša neželene učinke spreminjanja kota zajema pri ostrenju in pomika izostritve med uporabo zooma.

UREDITE. IZBOLJŠAJTE. NAVDIHUJTE.

Na snemalni lokaciji ali v programski opremi za urejanje – poiščite svoj navdih.

Uravnotežite svetlobo. Aktivna osvetlitev D-Lighting v fotoaparatu uravnoteži svetle dele in sence v prizorih z visokim kontrastom. Popolna možnost za posnetke, ki morajo biti pripravljeni takoj po zaključku snemanja. 

Ustvarite vzdušje. Snemajte pri visoki 10-bitni globini in pridobite 4-krat več informacij kot s standardnim 8-bitnim snemanjem, kar omogoča največjo kakovost slike za urejanje in barvno obdelavo. Aktivirajte View Assist, da prikažete standardno sliko s preprosto barvno kompenzacijo. 

Ostanite uglašeni. Zabeležite časovno kodo v formatu z izpuščanjem okvirjev (DF) ali brez izpuščanja okvirjev (NDF) in jo izdajte prek 10-bitnega HDMI. Z 6 je združljiv z odprtim protokolom Atomos: lahko sinhronizirate začetek/konec snemanja videoposnetkov HDMI prek zunanjega snemalnika. Ali prek fotoaparata.

En adapter. Neskončen navdih.

Ko je na fotoaparat Z 6 pritrjen adapter bajoneta FTZ, lahko uporabljate obstoječe objektive NIKKOR za bajonet F. Kakovost slike ostane nespremenjena. Poleg tega se pri objektivih brez funkcije VR izboljša ostrina z uporabo zmanjšanja tresljajev v fotoaparatu.

VEČ O TEM

RAZTEGNITE. UPOGNITE. PREOBRAZITE.

Narejen za vzdržljivost

Vzdržljivo, a lahko ohišje iz magnezijeve zlitine in obsežna zaščita pred vremenskimi vplivi sta vstopnica, s katero ta fotoaparat pride kamor koli. Zmogljiv, neverjetno natančen zaklop je bil preizkušen v 200.000 ciklih.

Izdelan za nagibanje

Nagibni zaslon LCD omogoča upravljanje funkcij AF in sprožilca kar z dotikom. Zaslon visoke ločljivosti pa omogoča enostavno pregledovanje posnetkov pri vsaki svetlobi.

Narejen za oprijem

Globok in zanesljiv ročaj tega fotoaparata daje občutek, kot da je podaljšek roke. Ne boste ga želeli odložiti.

Ustvarjen za uporabo

Ključni gumbi in kontrolniki so točno tam, kjer želite, zato vsak odziv postane popolnoma naraven. Ni časa za nastavitev osvetlitve ali časa zaklopa? Zmeraj je na voljo samodejni način.

SODELUJTE

Povezovanje s pametno napravo

Z vgrajenima funkcijama Wi-Fi® in Bluetooth® lahko hitro povežete fotoaparat in poljubno pametno napravo s funkcijo SnapBridge. Takoj delite slike JPEG. Na daljavo posnemite fotografije in videoposnetke.

Povežite fotoaparat z računalnikom+

Brez težav brezžično prenesite slike JPEG in RAW v načinu postaje ali vstopne točke. Uporabite izbirni brezžični oddajnik WT-7A za kabelsko/brezžično povezavo LAN na velike razdalje.

USTVARJAJTE

Navdušujte druge

S fotoaparatom ustvarite navdušujoče pospešene intervalne videoposnetke 4K/UHD. V le nekaj sekundah se lahko podate po sicer več ur dolgem potovanju.

Odprite oči

Ustvarite živahne, jasne fotografije in videoposnetke med potovanjem skozi noč. Ne glede na to, ali snemate fotografije ali videoposnetke, ujamete lahko največ kot je mogoče podrobnosti pri najšibkejši svetlobi.

Brez napora

V fotoaparatu je na voljo 20 ustvarjalnih učinkov za fotografije in videoposnetke, čisto vsakega pa lahko spremenite po lastnem okusu in shranite za poznejšo uporabo.

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!
Poglejte še druge izdelke znamke Nikon!