Nikon Z7 + NIKKOR Z 14-30/4 S + FTZ adapter

Nikon Z7 + NIKKOR Z 14-30/4 S + FTZ adapter

NIKON baterija Li Ion EN-EL15c

NIKON baterija Li Ion EN-EL15c

Nikon Z7 + NIKKOR Z 14-30/4 S

Vsestranski brezzrcalni fotoaparat Z 7 z najširšim bajonetom polnega formata na svetu zajema svetlobo, kot doslej še nismo doživeli.

3.798,99 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
NIKONZ7+Z14-30
Preveri zalogo v trgovini

Ni na zalogi

Možnost zamenjave staro za novo

Brezplačna dostava od 300€

Najhitrejša dostava izdelkov

Najboljše cene na trgu

 

45,7 milijona slikovnih točk, ISO od 64 do 25.600, videoposnetki v ločljivosti 4K, 493 točk ostrenja, 9 posnetkov na sekundo !


Velik bajonet. Velik vpliv.

Velik premer bajoneta 55 mm omogoča, da fotoaparat serije Z ujame več svetlobe. Le 16 mm med bajonetom in slikovnim tipalom fotoaparata polnega formata poskrbi, da več te svetlobe doseže tipalo.

Navdih v svetlobi.

Od modrine v poltemi do izraznih senc. Zmogljiva optična zasnova Nikonovih objektivov z bajonetom Z skupaj s širokim bajonetom vam omogoča, da s svetlobo delate čudeže.

Življenje pred vami

Bodite pogumi. Bodite tankočutni. Z zmogljivostjo slikanja polnega formata s 45,7 milijona slikovnih točk lahko sami opredelite lepoto.

Neverjetne podrobnosti. Osupljivo ostrenje.

Tipalo CMOS polnega formata, ki ima 45,7 milijona slikovnih točk in osvetlitev od zadaj, z AF z zaznavanjem faze v goriščni ravnini zajame izjemno ostre slike.

Neverjetna hitrost

Bliskoviti slikovni procesor EXPEED 6 poskrbi za slike z malo šuma in osupljivim dinamičnim razponom tako pri visokih kot pri nizkih vrednostih ISO.

Polni format. Popolna vizija.

Bodite kos izzivu izjemno velikega števila slikovnih točk z neverjetno natančnostjo. Sledite intuiciji vse do roba.

Bodite ustvarjalni s širino

Ohranite ostrino z ultraširoko pokritostjo samodejnega ostrenja (AF) čez 90 % kadra. Skupaj z neverjetno zmogljivostjo ostrenja Nikonovih objektivov z bajonetom Z je celo motive ob robu kadra mogoče preprosto zaznati.

Prosto ostrenje

Sistem samodejnega ostrenja (AF) takoj zazna gibanje. Tudi najmanjšim ali hitrim motivom sledi z neverjetno natančnostjo pri vsaki svetlobi. Poleg tega lahko uporabite način AF na manjšem območju za brušenje najmanjših podrobnosti.

Znotraj svetlobe

Pri fotografiranju z objektivom, ki ima svetlobno moč f/2 ali več, je na voljo merjenje osvetlitve vse do –4 EV.

Ujemite ta izraz.

Pameten procesor AF z zaznavanjem obrazov zazna in ohrani obraze, tudi če motiv za kratek čas pogleda stran.

Na novo uresničene vizije

Pritisnite in pridržite, da vidite, kaj pomeni 9 posnetkov na sekundo.

Več svetlobe. Več podrobnosti. Več izražanja. Osupljiva hitrost.

Primerno za vse nastavitve

ISO 64–25.600

Kakovost slike je izjemno čista v ultraširokem razponu svetlobne občutljivosti tako pri fotografijah kot pri videoposnetkih 4K. Bogato paleto odtenkov lahko ulovite tudi pri najmočnejši sončni svetlobi. In ujamete največ podrobnosti pri najšibkejši svetlobi.

Zmanjšanje tresljajev za stabilnost

 

Petosno optično zmanjšanje tresljajev (VR) v fotoaparatu kompenzira tresenje fotoaparata v petih smereh. Fotografije ostanejo ostre. Videoposnetki so stabilni. 

Način Sport ponuja stabilno sliko v iskalu pri fotografiranju izjemno hitrega dogajanja ali pri premikanju. Med snemanjem videoposnetka petosni optični VR deluje skupaj z elektronskim VR za neverjetno stabilnost posnetkov. 

Držite korak z akcijo in svetlobo. Petosni optični VR v fotoaparatu omogoča fotografiranje s časom zaklopa, ki je za pet stopenj daljši kot sicer.²

Razkrijte vse

Posnemite vsak prizor v izjemnih podrobnostih z videoposnetki 4K polnega formata.

Očarljiva akcija

Posnemite videoposnetke 4K/UHD polnega formata pri 30p. Dosezite osupljivo počasno predvajanje videoposnetkov v polni ločljivosti HD z bogatimi podrobnostmi do 120p. Med snemanjem videoposnetkov 4K ali videoposnetkov v polni ločljivosti HD zlahka posnamete fotografije.

Visoka ločljivost

Nadvzorčenje z 8K omogoča posnetke 4K s spektakularno prefinjenostjo in podrobnostmi. Hitri procesor EXPEED 6 zagotavlja osupljivo jasne slike, na katerih ni šuma, učinka moiré in lažnih barv.

Čudovit nadzor

Svetlobno močni Nikonovi objektivi z bajonetom Z omogočajo tiho samodejno ostrenje in čudovito mehko ozadje bokeh. Poleg tega si lahko pomagate s predogledom območja izostritve v fotoaparatu, ko ročno spreminjate izostritev v prizoru.

Stabilno gibanje

Hitrost AF in občutljivost sledenja AF je mogoče nastavljati med snemanjem videoposnetka. Neverjetna zmogljivost ostrenja Nikonovih objektivov z bajonetom Z zmanjša neželene učinke spreminjanja kota zajema pri ostrenju in pomika izostritve med uporabo zooma.

UREDITE. IZBOLJŠAJTE. NAVDIHUJTE.

Na snemalni lokaciji ali v programski opremi za urejanje – poiščite svoj navdih.

10-bitni N-Log

Ustvarite vzdušje. Snemajte pri visoki 10-bitni globini in pridobite 4-krat več informacij kot s standardnim 8-bitnim snemanjem, kar omogoča največjo kakovost slike za urejanje in barvno obdelavo. Aktivirajte View Assist, da prikažete standardno sliko s preprosto barvno kompenzacijo.

Izpis časovne kode

Ostanite uglašeni. Zabeležite časovno kodo v formatu z izpuščanjem okvirjev (DF) ali brez izpuščanja okvirjev (NDF) in jo izdajte prek 10-bitnega HDMI. Z 7 je združljiv z odprtim protokolom Atomos: lahko sinhronizirate začetek/konec snemanja videoposnetkov HDMI prek zunanjega snemalnika. Ali prek fotoaparata.

Aktivna osvetlitev D–Lighting

Uravnotežite svetlobo. Aktivna osvetlitev D-Lighting v fotoaparatu uravnoteži svetle dele in sence v prizorih z visokim kontrastom. Popolna možnost za posnetke, ki morajo biti pripravljeni takoj po zaključku snemanja.

USTVARJAJTE NOVE SVETOVE

Pospešeni intervalni posnetki 4K in 8K z gladkimi prehodi osvetlitve.

S fotoaparatom lahko ustvarite pospešene intervalne posnetke 4K/UHD. 45,7 milijona efektivnih slikovnih točk tipala v postprodukciji omogoča ustvarjanje osupljivih pospešenih intervalnih videoposnetkov v ločljivosti 8K z uporabo fotografij, zajetih v načinu intervalnega fotografiranja.

Neposredno v fotoaparat

Nikonovo napredno elektronsko iskalo s 3.686.000 pik ohranja jasnost pogleda. Izjemno svetlo in ostro elektronsko iskalo ničesar ne pusti zunaj kadra.

Robustno

Asferični stekleni elementi in zaščitni premazi preprečujejo, da bi notranji odboj, odsevi in umazanija omejevali vaš pogled. Izkoristite visoko vidljivost ponoči in jasne poglede pri močni svetlobi.

Ostro

Veliko, jasno elektronsko iskalo OLED poustvari naravne barve in je zlahka kos gibanju. Ostre, stabilne slike poskrbijo za priročno kompozicijo – tudi če se hitro premikate ali ste uporabili zoom za potrditev izostritve.

Raznoliko

Elektronsko iskalo lahko prikaže slike, kot bodo videti z uveljavljenimi nastavitvami – lahko pa uporabite naravno sliko, podobno tisti pri optičnem iskalu. Ključne informacije o fotografiranju lahko prikažete za pomoč pri kompoziciji v obeh pogledih.

ZMOGLJIVO JE VSESTRANSKO

Vsestranski brezzrcalni fotoaparat Z 7 z najširšim bajonetom polnega formata na svetu zajema svetlobo, kot doslej še nismo doživeli.

Prilagodljivost. Vzdržljivost. Natančnost. Na vsakem koraku.

Vzdržljivo, a lahko ohišje iz magnezijeve zlitine in obsežna zaščita pred vremenskimi vplivi sta vstopnica, s katero ta fotoaparat pride kamor koli. Neverjetno natančen zaklop je bil preizkušen v 200.000 ciklih. Ročaj je globok, udoben in zanesljiv.

Poiščite kote na visokoločljivostnem nagibnem zaslonu na dotik. Med ogledovanjem slik preprosto podrsate levo in desno po visokoločljivostnem nagibnem zaslonu ter dvakrat tapnete del slike, da se to območje slike prikaže v 100-odstotni velikosti.

Ključni gumbi in kontrolniki so tam, kjer želite, zato vsak odziv hitro postane popolnoma naraven. Če ste vajeni delati s fotoaparatom D-SLR, se boste ob zgornji plošči z zaslonom LCD počutili domače.

En adapter. Neskončen navdih.

Ko je na fotoaparat Z 7 pritrjen adapter bajoneta FTZ, lahko uporabljate obstoječe objektive NIKKOR za bajonet F. Kakovost slike ostane nespremenjena, objektivi NIKKOR brez funkcije zmanjšanja tresljajev (VR) pa najdejo novo ostrino.

USTVARJAJTE. POVEZUJTE. SODELUJTE.

Povezovanje s pametno napravo

Z vgrajenima funkcijama Wi-Fi® in Bluetooth® lahko hitro povežete fotoaparat in poljubno pametno napravo s funkcijo SnapBridge. Takoj delite slike JPEG. Na daljavo posnemite fotografije in videoposnetke.

Povežite fotoaparat z računalnikom

Brez težav brezžično prenesite slike JPEG in RAW v načinu postaje ali vstopne točke. Uporabite izbirni brezžični oddajnik WT-7A za kabelsko/brezžično povezavo LAN na velike razdalje.

Pustite svoj pečat

Funkcija Picture control

Nikonov sistem Picture Control v fotoaparatu ponuja celo vrsto prednastavljenih možnosti, lahko pa ustvarite kontrolnike po meri za določene motive in prizore. Zlahka opredelite parametre, kot so ostrina, nasičenost in barvni odtenek, pri snemanju fotografij ali videoposnetkov.

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!