Polaroid ORIGINALS fotoaparat OneStep2 BEL

Polaroid ORIGINALS fotoaparat OneStep2 BEL

Polaroid ORIGINALS fotoaparat OneStep2 ČRN

Polaroid ORIGINALS fotoaparat OneStep2 ČRN

Polaroid ORIGINALS fotoaparat OneStep+ ČRN

OneStep+ je novi instantni Polaroid fotoaparat, ki ponuja še več možnosti za igro. Je evolucija OneStep2 fotoaparata, saj poveže Polaroid Originals aplikacijo preko Bluetooth® brezžične tehnologije.

159,91 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
POLAROIDONESTEP+CRN
Preveri zalogo v trgovini

Ni na zalogi

Možnost zamenjave staro za novo

Brezplačna dostava od 300€

Najhitrejša dostava izdelkov

Najboljše cene na trgu

OneStep+ je novi instantni Polaroid fotoaparat, ki ponuja še več možnosti za igro. Je evolucija OneStep 2 fotoaparata, saj poveže Polaroid Originals aplikacijo preko Bluetooth® brezžične tehnologije. To pa odklene kar šest kreativnih orodij. Odkrijte podvojeno fotografiranje, možnost slikanja s svetlobo, sprožilec in ročni način. Dodatni portretni objektiv vam omogoča, da se še bolj približate subjektu, ki ga fotografirate in razvijete še ostrejše fotografije. Poleg tega močna bliskavica in vzdržljiva baterija omogočata, da lahko fotografirate kjerkoli in kadarkoli (v kolikor imate dovolj filma).

Poleg standardnega objektiva ima tudi portretni objektiv, ki omogoča fotografiranje tudi na bližini do 30 cm. Vaše fotografije bodo še vedno jasne in podrobne. Preko aplikacije Polaroid Originals lahko vaš pametni telefon uporabite kot sprožilec in tako boste vedno lahko del skupinskih fotografij. S funkcijo podvojene fotografije lahko naredite dve fotografiji, kar ustvari posebno in nenavadno kompozicijo. Katerkoli vir svetlobe lahko spremenite v svoj čopič in slikate s svetlobo med zajemanjem vaše fotografije. S pomočjo časovnika, ki odšteva do 12 sekund nikoli ne boste zamudili popolne priložnosti za fotografiranje. Fotoaparat preko aplikacije omogoča tudi ročen način v katerem prevzamete popoln nadzor nad vašo fotografijo. Fotoaparatov sprožilec pa lahko nastavite tako, da se bo aktiviral ob zvoku npr. le z vašim ploskom.

Poglejte še druge izdelke znamke Polaroid!