Profesionalni fotoaparat SONY DSC-RX10M2 s 24\u2013200 mm objektivom F2,8

Profesionalni fotoaparat SONY DSC-RX10M2 s 24\u2013200 mm objektivom F2,8

Digitalni fotoaparat Cyber-shot  SONY DSC-W800B 20,1 mio pik 5x optični zoom črn

Digitalni fotoaparat Cyber-shot SONY DSC-W800B 20,1 mio pik 5x optični zoom črn

Profesionalni fotoaparat SONY DSC-RX10M3 s 24\u2013600 mm objektivom F2,4 - 4

Redna cena 1.529,99 € Akcijska cena 1.453,50 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
DSCRX10M3.CE3
Preveri zalogo v trgovini
Kategorije:

Ni na zalogi

Možnost zamenjave staro za novo

Brezplačna dostava od 300€

Najhitrejša dostava izdelkov

Najboljše cene na trgu

24\u2013600 mm13 objektiv z optičnim zoomom z veliko zaslonko F2,4\u20134 - Prvi objektiv s 25-kratnim optičnim zoomom pri fotoaparatu serije RX ima izjemno širok kot 24\u2013600 mm13 in ultra telefoto razpon zooma pri svetlem objektivu F2,4\u20134; steklene elemente Super ED, ED in asferične elemente objektiva, ki ohranjajo odlično ločljivost, kontrast in kakovost slike; in zaslonko z devetimi lopaticami za izjemen prikaz zamegljenega ozadja.

Skladen CMOS-senzor Exmor RS\u2122 s pribl. 20,1 milijona učinkovitih slikovnih pik - Velik slikovni CMOS-senzor Exmor RS tipa 1.0 s približno 20,1 milijona učinkovitih slikovnih pik zagotavlja boljše rezultate, kar omogočajo skladna arhitektura, ki razširi in pospeši obdelavo signala, tehnologija osvetlitve ozadja za učinkovitejšo zbiranje svetlobe in nižjo stopnjo šuma pri posnetkih z nastavitvijo do ISO 12800 ter čip DRAM za hitrejše proizvajanje večje količine podatkov, ki je potrebno pri izjemno počasnih posnetkih14 s fotoaparatom 4K.

Snemanje videoposnetkov 4K15
Videoposnetke 4K lahko snemate z branjem vseh slikovnih pik in brez združevanja, kar zagotavlja vrhunsko ločljivost slike z manj valov in nazobčanih robov. Hitro sprednje vezje LSI, ki podpira obdelavo slike, znatno zmanjša učinek premičnega zaklopa (diagonalno poševnost), ki je pogosto opazen pri videoposnetkih hitro premikajočih se predmetov.

Hitro inteligentno samodejno ostrenje v samo 0,09 sekunde16 - Poleg širokega razpona zooma do 600 mm13 model RX10 III odlikuje tudi 0,09-sekundno16 hitro samodejno ostrenje. Algoritem za zaznavanje predmeta sistema oceni predmet še pred polovičnim pritiskom sprožila in tako natančno predvidi ustrezno točko ostrenja, ki jo fotoaparat izostri v trenutku, ko pritisnete gumb.

Izjemno počasni posnetki do ultra telefoto razpona - Enostavno lahko snemate izjemno počasne videoposnetke14. Gumb obrnite na način HFR (visoka hitrost sličic). Izbirajte med hitrostjo sličic 960/1000 sličic na sekundo, 480/500 sličic na sekundo in 240/250 sličic na sekundo (NTSC/PAL17 ter snemajte izjemno jasne in tekoče bližinske posnetke pri do 40-krat višji hitrosti sličic za videoposnetke glede na hitrost premikanja predmeta. V način prioritete kakovosti se kakovost slike približa ločljivosti Full HD pri 240/250 sličic na sekundo in ločljivosti HD pri 480/500 sličic na sekundo.

Neprekinjeno fotografiranje s približno 14 sličicami na sekundo18 brez zatemnitve - Hitro branje približno 20,1 milijona učinkovitih slikovnih pik podatkov iz senzorja omogoča neprekinjeno fotografiranje pri hitrosti do približno 14 sličic na sekundo18 z zmanjšano zatemnitvijo. To omogoča enostavnejše snemanje zanimivih trenutkov in izrazov v ravno pravem trenutku. Izjemno natančno samodejno ostrenje med sledenjem deluje tudi med neprekinjenim fotografiranjem pri hitrosti do 5 sličic na sekundo.

Optični stabilizator SteadyShot\u2122 - Sonyjeva ekskluzivna tehnologija za optično stabilizacijo slike je dragocena predvsem pri fotografiranju in snemanju iz roke, zlasti pri šibki svetlobi ali pri ultra telefoto razponu zooma do 600 mm13. Sistem je enakovreden 4,5-stopenjski in 19-krat višji hitrosti zaklopa ter preprečuje zameglitev slike za tekoče snemanje in stabilno kadriranje. (Napisi na sliki \u2013 levo: SteadyShot IZKLOPLJEN, desno: SteadyShot VKLOPLJEN)

Zaklop proti popačenju za hitro in tiho snemanje - Pojav premičnega zaklopa popači slike hitro premikajočih se predmetov. RX10 III ta pojav lahko odpravi, ko fotografirate pri hitrosti zaklopa 1/32000 sekunde. To zagotavlja snemanje ostrih in nepopačenih slik športnih prizorov, na primer tenisa. Elektronski zaklop lahko deluje tiho, zato lahko snemate koncerte, živali v divjini in druge predmete, ne da bi pri tem motili okolico. (Napisi na sliki \u2013 levo: standardni premični zaklop, desno: RX10 III)

Mehanizem za slikovno obdelavo BIONZ X\u2122 - Slikovni procesor podrobnosti in teksture pristno reproducira in natančno določi tako, da z objektivom in skladnim slikovnim senzorjem Exmor RS izjemno hitro in natančno obdela približno 20,1 milijona učinkovitih slikovnih pik podatkov. Zmanjšanje uklona za jasno sliko tudi pri manjših nastavitvah zaslonke in območno odpravljanje šumov glede na značilnosti slikovnega območja pomagata ohranjati visoko kakovost slike.

XGA OLED Tru-Finder\u2122 - Elektronsko iskalo z visoko povečavo (0,70-kratno), kontrastom in ločljivostjo prikazuje izjemno globoko sliko. Zaslon, ki je po ločljivosti enakovreden 2,35 milijonu slikovnih pik, predvaja bogate odtenke in barve tudi na temnih delih, kar zagotavlja pristne slike, ki so po kakovosti enakovredne končnemu posnetku. Premaz ZEISS T* znatno zmanjšuje odsev na površini zaradi sonca in drugih svetlobnih virov.

Vsestransko, uporabniško prijazno in zanesljivo upravljanje - Ročni obročki na objektivu za ostrenje, zoom in zaslonko omogočajo udobno in prilagodljivo upravljanje, predvsem ko gledate skozi iskalo. Večvmesniški nastavek omogoča enostavno priključitev bliskavic, mikrofonov in druge dodatne opreme. Na prah in vlago odporna20 tesnilo in zasnova delov omogoča uporabo fotoaparata v zahtevnih pogojih.

Zoom Assist21 - Ko med kadriranjem izgubite premikajoči se predmet (kar se pogosto zgodi pri fotografiranju v ultra telefoto načinu), pridržite gumb C (po meri)22, kateremu je dodeljena funkcija Zoom Assist, da sprožite samodejni umik ostrenja te funkcije. Ponovno poiščite in kadrirajte predmet, nato pa sprostite gumb, da fotoaparat sliko samodejno ponovno izostri na izvirno goriščno razdaljo, da lahko nadaljujete s fotografiranjem. (Napisi na sliki \u2013 levo: poiščite in ponovno kadrirajte predmet, desno: uspešno ponovno kadrirano)

S-Gamut/S-Log2 - Zagotovite si prilagodljivost za izraznejše videoposnetke v postprodukciji. Krivulje gama S-Log223 imajo širok dinamični razpon (do 1300 %) za za manj svetlih in temnih delov pri postopku barvnega stopnjevanja.

Izboljšan prikaz game - Ta funkcija omogoča predvajanje slik med snemanjem z nastavitvijo gama S-Log, pretvarjanje S-Log2 v gamo ITU709 (800 %) za spremljanje24 slik ali preverjanje ostrenja med povečavo slike na LCD-zaslonu ali v iskalu.

Jasna slika prek HDMI - Fotoaparat podpira snemanje nestisnjenih videoposnetkov na zunanji snemalni opremi in predvajanje visokokakovostnih videoposnetkov v realnem času na zunanjem monitorju, zato lahko med snemanjem jasnejše potrjujete ostrenje in druge podrobnosti25.

Izboljšana funkcija Zebra Assist - Poenostavite spremljanje osvetlitve, predvsem pri fotografiranju z nastavitvijo gama S-Log. Nastavite ciljno raven svetlosti videosignala na 0\u2013109 %, nastavite razpon med +10 % in -10 % te vrednosti, pri čemer zebrasti vzorec označuje območja s to ravnijo osvetlitve v tem razponu. Nova najnižja nastavitev ravni svetlosti vas zanesljivo opozarja, da se izogibajte pretiranim poudarkom.

Profil slike - Meni za slikovni profil podpira profesionalne spremembe parametrov, kot so krivulja gama ter podrobnosti za osnovne nastavitve kontrasta, barv, stopnjevanja svetlobe in slikovnih robov.

Formati videoposnetkov XAVC S/AVCHD - S formatom XAVC S15 z visoko bitno hitrostjo, ki temelji na med profesionalci cenjenem formatu XAVC, lahko snemate visokokakovostne videoposnetke 4K in Full HD z najnižjo stopnjo šuma zaradi stiskanja pri najvišji bitni hitrosti 100 Mb/s oziroma 50 Mb/s. RX10 III vam omogoča tudi enostavno snemanje, urejanje in izmenjavo videoposnetkov v formatu AVCHD.

Prilagodljive funkcijske nastavitve - Prilagodljivi gumb (C) lahko prilagodite več kot 58 možnim funkcijam22 fotoaparata in jih povsem prilagodite svojemu slogu fotografiranja. Temu gumbu dodelite pogosto uporabljeno funkcijo ali želeno nastavitev. Nato lahko to funkcijo ali nastavitev hitro uporabite. To vam omogoča enostaven dostop do izbrane možnosti za hitrejše in intuitivnejše upravljanje fotoaparata.

Dual Rec26 - Višja hitrost obdelave senzorja modelu RX10 III omogoča snemanje zelo natančnih fotografij brez združevanja slikovnih pik pri snemanju videoposnetka. Rezultat: visokokakovostne slike ločljivosti do 17 milijona slikovnih pik27.

Snemajte fotografije na videoposnetkih - Izberete lahko odločilen trenutek na videoposnetku in ga shranite kot sliko v obliki zelo podrobne fotografije z 8 milijoni slikovnih pik iz videoposnetka 4K. Posnetke Full HD lahko pretvarjate v fotografije z 2 milijonoma slikovnih pik.

Nastavitev imena datoteke - S fotoaparatom lahko spremenite prve tri znake imena datoteke. Ime datoteke se privzeto začne z "DSC", vendar to lahko spremenite in uporabite želene tri znake. To fotografom omogoča enostavno upravljanje datotek, predvsem ko pri delu uporabljajo več fotoaparatov.

Samodejno ostrenje oči28 - Tudi ko fotografirate predmet, ki je delno obrnjen proč od fotoaparata ob plitvi globinski ostrini, izjemno natančno samodejno ostrenje oči zagotavlja, da je obraz močno izostren28. Ko je prednostno oko izostreno, se nad njim pojavi zelen okvir.

Samodejno ostrenje z zaklepom - Do polovice pritisnite sprožilo, da vklopite zaklep samodejnega ostrenja 25. Samodejno prilagodi velikost sličice samodejnega ostrenja, da se ta ujema z velikostjo predmeta, izboljša sledenje in povsem izkoristi vsako priložnost za fotografiranje.

Remote Camera Control - V računalnik prenesite in namestite aplikacijo Remote Camera Control ter spreminjajte nastavitve fotoaparata, fotografirajte in fotoaparat upravljajte z računalnikom prek povezave USB med napravama. Slikovni podatki, posneti s fotoaparatom, bodo shranjeni neposredno.

Daljinski upravljalnik na dotik/izmenjava z enim dotikom S pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom z daljinskim upravljalnikom na dotik lahko uporabljate kot iskalo/daljinski upravljalnik. Fotografije/videoposnetke z izmenjavo z enim dotikom pošljete v napravo za izmenjavo v SNS. V napravo Android NFC prek povezave Wi-Fi\xae namestite aplikacijo PlayMemories Mobile\u2122 in se z napravo dotaknite fotoaparata, da ju združite. Nimate povezave NFC? Nič zato, naprave lahko združite tudi prek nove kode QR.

Aplikacije PlayMemories Camera\u2122 - Ta aplikacija vam razširi fotografska obzorja, saj fotoaparatu lahko dodate nove funkcije.29

Podprto v Capture One Express (za Sony) - Capture One Express (za Sony) sodi med najboljše pretvornike RAW za predvajanje barv in podrobnosti z neverjetno natančnostjo. Izdelek vsebuje prilagodljivo upravljanje digitalnih virov in vsa potrebna orodja za prilagajanje ter omogoča hitro in odzivno delovanje v prilagodljivi in vgrajeni rešitvi.* \u010ce imate vprašanja glede nakupa, uporabe in podpore za rešitve Capture One, se obrnite na Phase One.

Brezplačen prenos (pojdite na spletni stran Phase One)

Deluje z iMovie in Final Cut Pro X - Izdelek je združljiv s programsko opremo Final Cut Pro X in iMovie. 30