Videokamera SONY HDR-CX450B Full HD na bliskovni pomnilnik

Videokamera SONY HDR-CX450B Full HD na bliskovni pomnilnik

Polprofesionalna kamera SONY HDR-CX900EB Full HD na bliskovni pomnilnik

Polprofesionalna kamera SONY HDR-CX900EB Full HD na bliskovni pomnilnik

Videokamera SONY HDR-CX625B Full HD na bliskovni pomnilnik

Redna cena 549,99 € Akcijska cena 522,49 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
HDRCX625B.CEN
Preveri zalogo v trgovini
Kategorije:

Ni na zalogi

Možnost zamenjave staro za novo

Brezplačna dostava od 300€

Najhitrejša dostava izdelkov

Najboljše cene na trgu

Uravnan optični stabilizator slike SteadyShot\u2122 \u2013 5-osni inteligentni aktivni način - Napredna stabilizacija slike odpravlja tresljaje za stabilnejše snemanje videoposnetka znotraj razpona zooma od širokega kota do telefoto tudi v nemirnih pogojih. 5-osni inteligentni aktivni način odpravlja tresljaje v petih različnih smereh, da lahko tudi med tekom snemate stabilne visokokakovostne videoposnetke.

Hitra odzivnost samodejnega ostrenja, s katero zajamete pomembne trenutke - Hitro inteligentno samodejno ostrenje omogoča zelo hitro in natančno samodejno ostrenje z zaznavanjem kontrasta tako, da minimizira premikanje objektiva, predvideva primeren razpon samodejnega ostrenja in pospeši pogon objektiva ter s tem izboljša odzivnost, da lahko ujamete še tako bežne trenutke.

Do 26,8 mm širokokotni objektiv - Pri snemanju videoposnetkov ali fotografij vam lahko širokokotni objektiv, ki je povsem brez konkurence v svojem razredu, pomaga zajeti več pokrajine in zaprtega prostora, če nimate dovolj prostora za dodaten korak nazaj. Celo brez širokokotnega pretvorniškega objektiva lahko videokamera posname območje do 26,8 mm1 (razmerje stranic 16:9) v načinu za videoposnetke.

Snemanje s časovnim preskokom4 - Omogoča neprekinjeno fotografiranje v daljšem obdobju z izbranim fiksnim razmikom med posameznimi posnetki, urejanje celotnega zaporedja fotografij v postprodukcijskem postopku in predvajanje teh fotografij v obliki videoposnetka s časovnimi preskoki.

Highlight Movie Maker8 - Highlight Movie Maker je vsestranska funkcija za enostavno urejanje videoposnetkov, ki nudi številne hitre funkcije. Med snemanjem poudarjajte pomembne trenutke in dovolite, da videokamera prehode samodejno sinhronizira z izbrano glasbeno spremljavo.

Dvojno snemanje videoposnetkov11 - Hkrati snemajte dva \u2013 enega v formatu najvišje kakovosti XAVC S ali AVCHD in enega v formatu mp4. Tako imate pripravljeno manjšo datoteko za izmenjavo, ki je profesionalne kakovosti za nadaljnje urejanje.

Daljinski upravljalnik na dotik in izmenjava z enim dotikom - Z daljinskim upravljalnikom na dotik lahko pametni telefon ali tablični računalnik uporabljajte kot iskalo in daljinski upravljalnik za digitalni fotoaparat, izmenjava z enim dotikom pa vam omogoča prenašanje fotografij in videoposnetkov iz fotoaparata. \u010ce na pametni telefon Android ali tablični računalnik s podporo za NFC namestite aplikacijo PlayMemories Mobile, se lahko izognete zapleteni nastavitvi in enostavno vzpostavite brezžično povezavo tako, da se z napravo dotaknete fotoaparata. Fotoaparat lahko zdaj upravljanje s pametnim telefonom in fotografirate prej nedosegljiva mesta ali tudi sami stopite v skupinski posnetek, fotografije pa lahko hitro prenašate v pametni telefon za izmenjavo v SNS. Nimate povezave NFC? Nič lažjega. Naprave lahko združite tudi ročno.

Pretakanje v živo12 prek storitve USTREAM\xae - Od nastopov do športnih dogodkov \u2013 nekateri prizori so najboljši v živo. Prizore predvajajte v živo s sliko in zvokom visoke kakovosti.

Izjemna kakovost slike - Format XAVC S13 z visoko bitno hitrostjo je namenjen snemalcem, ki želijo prenesti svoje delo na višjo raven. Format XAVC S temelji na formatu XAVC, ki ga uporabljajo profesionalni filmski ustvarjalci in televizijske hiše, in zagotavlja neverjetno kakovost z uporabo inteligentnega stiskanja podatkov, s čimer omogoča potrošniku prijazne velikosti datotek za izvoz.

Ročne nastavitve zaslonke in hitrosti zaklopa - Kamera omogoča prosto izbiranje med ročnimi nastavitvami zaslonke in hitrosti zaklopa, idealno za fotografiranje prizorov z osvetljenim ozadjem, premalo osvetljenih prizorov za ostale primere.

Mikrofon za 5.1-kanalni prostorski14 zvok- Snemajte jasen zvok, ki natančno odraža vzdušje prizora, in ga s sistemom za domači kino predvajajte v prostorskem zvoku. Merilniki stopnje na LCD-plošči omogočajo spremljanje stopenj vseh kanalov.

Odpravljanje mojega glasu - Zmanjšajte intenzivnost glasu uporabnika izza videokamere, ki snema dogajanje, ko med snemanjem govori ali spodbuja osebe, ki jih snema.

30-kratni optični zoom - Fotoaparat se ponaša s širokokotnim objektivom, primernim za zajem veličastnih pokrajin, s 30-kratnim optičnim zoomom in do 60-kratnim1 zoomom za jasno sliko za vsestranske možnosti za zajem slik.

Samodejno ostrenje z zaklepom (AF) - Z optimalno točko samodejnega ostrenja in prilagajanjem velikosti ciljnega okvirja glede na značilnosti predmeta vedno izboljša sledenje premikajočim se predmetom. Dotaknite se predmeta na LCD-zaslonu za natančno izostritev pri snemanju hitro premikajočih se predmetov.

Smile Shutter5 - Funkcija zagotavlja, da ne boste nikoli več zamudili nasmeška, saj se lahko prehitro skrije. Možnost samodejnega posnetka nasmejanega obraza med snemanjem videoposnetka .

Dual Rec5 - Dvojni način snemanja omogoča sočasno snemanje videoposnetkov v HD in zajem fotografij v visoki ločljivosti v obeh načinih.

Inteligentni samodejni način - Funkcija samodejno določa vrsto posnetega prizora in optimira kombinacijo nastavitev treh skupin (Obraz, Prizor, Tresenje fotoaparata). Najboljši rezultati pri 180 vrstah prizorov15, celo ponoči in pri prizorih z osvetlitvijo iz ozadja. Za enostavno uporabo so izbrane nastavitve na LCD-zaslonu prikazane kot ikone.

Slikovni učinek - Svoji domišljiji prepustite prosto pot. S slikovnimi učinki lahko ob filmih in fotografijah uživate z dodanimi sedmimi ustvarjalnimi učinki (Partial Colour, Retro Photo, Soft High-key, High Contrast Mono, Toy Camera, Pop Colour, Posterization), ne da bi morali datoteke urejati v računalniku.

Motion Shot Video - Motion Shot Video omogoča predvajanje zaporedja prekritih slik, ki sledijo posnetim dogodkom v sekundnih intervalih in omogočajo podrobnejšo analizo na zaslonu LCD. Med predvajanjem lahko prilagajate interval ali začasno prekinete predvajanje, da posnamete fotografije in jih delite s prijatelji.

Upravljanje več videokamer - Več posnetkov omogoča več možnosti za urejanje. Enostavno snemajte z različnih kotov, ko so kamere nameščene neposredno na videokamero Handycam\xae ali sprožene brezžično. Upravljanje več videokamer omogoča enostavno sinhronizacijo nastavitev snemanja na združljivih napravah, povezanih prek brezžične povezave.

CMOS-senzor Exmor R\u2122 - Ta velik in vrhunski senzor izboljša kakovost slike, zmanjšuje stopnjo šuma v temnih okoljih in omogoča mehke učinke zamegljenega ozadja.

Slikovni procesor BIONZ X\u2122 - Napredni mehanizem za slikovno obdelavo BIONZ X omogoča naravnejšo, živahnejšo in pristnejšo sliko ter hitrejšo obdelavo.

Objektiv Sony G\u2122 - Sam pojem vrhunske optične zmogljivosti predstavlja objektiv Sony G, ki v popolni harmoniji sodeluje s CMOS-senzorjem Exmor R in procesorjem BIONZ X. Najpomembnejše je spoznanje, da so spomini sestavljeni iz slik z izjemnimi podrobnostmi.

Snemanje fotografij z 9,2 milijona slikovnih pik - Včasih ne potrebujete ali nočete videoposnetka. Videokamero preklopite v način za fotografiranje in enostavno kot s fotoaparatom posnemite visokokakovostne fotografije z 9,2 milijona slikovnih pik.

Samodejno zmanjšanje zvoka vetra - Funkcija z naprednim algoritmom za analizo zvoka odpravlja zvok vetra, ki je najpogostejši krivec za slabo kakovost zvoka na prostem.

Upravljanje glasnosti mikrofona - Pri snemanju filmov lahko fino nastavite glasnost mikrofona za optimiranje kakovosti katerega koli zvočnega vhodnega signala, od tihega ptičjega petja do glasne glasbene skupine. Tudi če se glasnost poveča nenadoma, samodejna regulacija ojačitve preprečuje poslabšanje kakovosti zvoka.

Napredno snemanje - V progresivnem načinu snemanja je mogoče v ločljivosti Full HD pri kakovosti 60p/50p (NTSC/PAL) posneti jasne videoposnetke, ki vsebujejo dvakrat toliko podatkov o slikah kot videoposnetki v načinu prepletanja. Slike so tekoče kot pri posnetkih pri 60p/50p (NTSC/PAL) sličicah na sekundo, vsaka sličica pa je posneta kot celotna slika. Fotografija, posneta med snemanjem videoposnetka v progresivnem načinu, je tako videti izjemno ostra.

Neposredno kopiranje iz videokamere Handycam\xae - Varnostne kopije je mogoče ustvariti in podatke shraniti na zunanji trdi disk. Pogon preprosto povežite z videokamero Handycam\xae, na kateri so podatki, tako da jo s kablom USB priklopite na vrata USB trdega diska.